POSLEDNÍ VÁNOCE VE DVOU

21:31


Kde že jsou ty Vánoce? Vím, že to říkám snad každý rok, ale letos mi tedy utekly tak rychle, že jsem snad ani pořádně nezaregistrovala, že byly. S melounkem pod srdcem už se přestávám cítit komfortně a tak hlavní myšlenky mi spíše směřují k tomu, to těch 14 dní ještě nějak překlepat, než k tomu, že je tu období Vánoc a nastávající nový rok. 

Foto Barbora Bistiak
Začátkem prosince jsme si tedy pěkně mákli. Naše Neplecha na plechu přijala několik vánočních zakázek a tak jsme se brodili haldami zákusků, perníků a staročeského cukroví. Cukroví jsem tedy letos dávala jeho novým majitelům jen s těžkým srdce, letos do mě totiž padá jako nikdy. No bohužel musím přiznat, že letos do mě jako do sudu padá snad úplně všechno a co je horší, nějak to nejde zastavit! 


Shánění dárků jsme zvládli celkem bez úhony a tím, že už jsem od konce listopadu doma na mateřské, zvládli jsme vše bez zbytečného shonu. Dokonce jsem si letos mohla s jejich balením pohrát více než kdy jindy a hlavně ho nemusela nechávat na poslední chvíli. 

Na Štedrý den to na mě málem přišlo a tak jsem konečně mohla jednou tento svátek bez výčitek proležet. Mám totiž úžasnou rodinu, která se o vše skvěle postarala a tak moje absence nebyla prakticky znát! No trochu to zní jakože jsem postradatelná, ale určitě tomu tak není. Nebo se tím alespoň uklidňuji. Až na tuto malou fyzickou nepohodu byl náš Štědrý den skvělý. Ježuch se letos opravdu plácl přes kapsu a přinesl mnoho nečekaných darů. Wau! Obávám se však, že to letos tomu bylo naposled. Je mi totiž jasné, že jen co pustím naši malou ratolest do světa, budu mít dvojku na zádech a krásné dary už bude dostávat jen ten náš malý potomek. Letos to vlastně byly poslední Vánoce "ve dvou" a nový rok tak pro nás bude jeden velký kotrmelec. Sama jsem zvědavá, jak rychle se s novým členem domácnosti sžijeme.     


You Might Also Like

4 komentářů

  1. jééj blahožeeláám hlavne vela zdravíčka :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. prekrásne fotky, s bruškom ti to svedčí :) musím pochváliť krásne zabalené darčeky, je to originálne a veľmi podarené ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Cukroví je nádherné - taky by se mi ho nechtělo pouštět do světa ;-).
    A jinak mne článek vrátil o 23 let zpátky, kdy jsem na tom byla podobně (mladej se narodil 4.1.). To sžívání jde myslím docela dobře - když je člověk hozen do vody (= má toho prťavce doma), tak plave ani neví jak. Hodně štěstí

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe