LEDEN V BARVÁCH

19:34


Tak a je to tady! Přestává čas odpočinku a opět přichází doba rutinního pracovního procesu. Hurá, po dlouhé nemoci se opět vracím do práce. Možná to zní pro někoho nepochopitelně, ale já se to té práce těším. Být zavřená 7 týdnů v malém bytě o čtyřech stěnách dá i těm silnějším povahám pořádně zabrat. Už se nemůžu dočkat, až tento aktuální virtuální svět opět obohatím o realitu každodenního dne a konečně na sebe obléknu něco jiného než tepláky a župan!


Tohle je jeden z těch mých kancelářských outfitů, které mě obzvláště baví. Barevnost je hravá a k tomuto neveselému počasí skvěle padne. Teploty jsou nad nulou a jediné co mi komplikuje svobodu v oblékání je pro toto období nechvalně pověstná liberecká břečka. Já si s tím však hlavu nelámu. Pokud mám dlouhý pracovní den, chodím rovnou z auta do kanceláře a z kanceláře rovnou do auta. Pak si mohu obléct lodičky aniž bych se musela přezouvat a chvíli být zase za dámu. Přeci jen k úzké sukni se lodičky hodí bezpochyby nejvíce.


Určitě jste si všimli, že mi tyto snímky opět pořídila Bára Bistiaková. Její rukopis, který je na fotkách znatelný, považuji za nezaměnitelný. Mám ty její fotky ráda a tak pokud milé nevěsty letos plánujete svatbu a ještě nemáte zařízeného fotografa, s touto fotografkou prostě nesáhnete vedle. Napsat jí můžete ZDE.


You Might Also Like

14 komentářů

  1. Moc krásná košile, hezké barvy <3

    OdpovědětVymazat
  2. naozaj krásne farby a veľmi ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne farbičky :) také jarné fresh ! :D :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Farby sú krásne zladené a nude lodičky nikdy nesklamú, heh. Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  5. páči sa mi, aký je tvoj outfit krásne farebný :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  6. Vypada to na moc pekne fotky, ale proc jsou v tak male velikosti (i po zvetseni)? Navic, kdyz to dela profesionalni fotograf :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kapacita blogu je omezená, proto musím fotky zmenšovat, též mě to mrzí. Doporučuji kouknout na Báry fotky na Facebooku https://www.facebook.com/barborabistiakphotography/?ref=ts&fref=ts

      Vymazat
  7. Krasna kombinace barev, predevsim se mi libi fuchsiova sukne. Mam kratasy v podobne barve, ktere absolutne zboznuju :)

    www.poshlife.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Blúzka ti dokonale pristane, aj farebne aj strihom. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Super kombinace barev, sukně má parádní střih. Je to krásné a svěží :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty lodičky jsou dokonalé :) A vy jste neuvěřitelně krásná.

    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
  11. Veľmi pekný, pestrý outfit! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe