JEDNIČKA MEZI PUDRY

17:49

Pokud bych si měla zvolit tři produkty z dekorativní kosmetiky, bez kterých se neobejdu, ani chvilku bych neváhala a na první místo zařadila pudr, na druhé krycí korektor a na třetí rtěnku. Nemám pleť jako broskvičku a tak je pro mě často nemyslitené vylézt bez krycích přípravků na veřejnost. Věřím, že nejsem sama, a tak doufám, že dnešní článek bude mít pro někoho přínos.


Na začátek bych ráda podotkla, že Stay Matte od Rimmelu je můj nejvíc nejoblíbenější pudr. Před šesti lety jsem ho poprvé na Štědrý den našla pod stromečkem a od té doby ho tam nacházím skoro pravidelně. Loni chtěl Ježíšek udělat změnu a místo tohoto pudru mi přinesl pudr od Yves rocher z řady Luminelle. Ač jsem v první chvíli byla dost zklamaná, Luminelle jsem si rychle díky lepšímu krytí oblíbila. Jedinou jeho nevýhodou byl odstín. Ač se jednalo o nejsvětlejší odstín co YR nabízí, byl i tak na mou bělobnou pleť tmavý. Používala jsem ho tedy v létě nebo když se šlo někam večer na párty. Letos Ježíšek nezklamal a nadělil jak Stay Matte, tak další pudr od Yves rocher.

STAY MATTE, Rimmel
Mám poměrně světlou pleť a nerada vypadám jak čerstvě vylezlá ze solárka. Tento pudr jsem si oblíbila, protože jako jeden z mála je jeho odstín opravdu porcelain.  U žádné jiné značky jsem nenašla tak světlý pudr. Dlouhodobě udržuje matný vzhled, což je pro mě první kritérium, které musí můj pudr splňovat. Na obličeji je velmi příjemný a jemný. Dokonale fixuje make-up. No co dodat, když porovnám cenu a kvalitu, vychází mi tento pudr jako bezkonkurenční jednička.   


POUDRE COMFORT MATITE + EPONGE RETOUCHE, Yves rocher
Jak můžete vidět na obrázku, jedná se o něco tmavší odstín než u stay matte, ale i přesto je bežně nositelný pro bleďoury jako jsem já. Má středně krycí schopnost. Dá se použít jak na zafixování makeupu tak samostatně. Musím říct, že kdybych nebyla tak ,,konzervativní´´ a nebyla už leta zvyklá na Stay matte asi bych přešla na tento pudr, velice mě totiž zaujalo to, že po jeho nanesení mám pleť jak dětskou prdýlku. Je prostě neuvěřitelně heboučký a krásně splyne s pletí. Zakryje mírné nedostatky a pleť hezky sjednotí. Narozdíl od rimeláckého pudru, tento pudr nezapadá do vrásek a vydrží na obličeji celý den.

You Might Also Like

26 komentářů

  1. Ten pudr od Rimmelu mám taky ráda, dokonce to byl i první pudr, který jsem dostala. Vyzkoušela jsem jich už docela dost a zatím je pro mě taky jednička.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdá se mi to, nebo ten pudr od Yves Rocher má oranžový podtón? :/ To by se mi teda nezamlouvalo.. Jinak mě láká ten Rimmel, Stay Matte, protože se v oblasti T zóny a tváří lesknu, takže by byl pro mě jako dělaný :) Momentálně používám pudr od Miss Sporty, konkrétně So Clear v bledě modrém obalu, v největšlejším odstínu 001 Transparent. Je fajn, matuje, jenže mou pleť na nevhodných místech trochu vysušuje, ale každopádně nikam nezalézá, jen nemá takovou výdrž - musím se přepudrovávat :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, trochu oranžový podtón má, ale musím říct, že mi to nevadí :-). Stay Matte určitě ozkoušej určitě ti bude také vyhovat, protože na tu tzonu je opravdový přeborník :-)

      Vymazat
  3. Ten od Rimmelu si už chci strašně moc dlouho koupit, ale zatím na to pořád nějak zapomínám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Též jsem letos k Vánocům dostala ten od YR, ale ještě jsem ho nepoužila

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že jsem se konečně trefila a vybrala správný pudr. Taky mám Stay matte

    OdpovědětVymazat
  6. Já na Stay atte nedám dopustit.. :) Od doby, kdy jsem ho objevila jsem si do zásoby koupila ještě další tři. Je fakt úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten rimmel mám taky, je celkem dobrej. A jaká je ta YR?:) Já od nich mám jen gely apod:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR je právě taky moc dobrá, jen je o něco tmavší, ale je po ní pleť krásně jemňonká. Jen si myslím, že nevydrží tak dlouho protože gramově je poloviční :-)

      Vymazat
  8. Máš pravdu Stay matte je bezkonkurenční

    OdpovědětVymazat
  9. Stay matte občas kradu mamce, když nemůžu najít svůj pudr. :D A naprosto s tebou souhlasím. Mě nebyl nadělen pigment a to paradoxně ani přes léto, takže jsem věčně bílá jak stěna-v zimě 2x víc. Proto mi vyhovuje, že Stay matte má ten nejsvětlejší odstín, který mě (a vlastně i mamce) pasuje. :) Proto je to pro mě taktéž jednička!

    OdpovědětVymazat
  10. pekný článok, vyzerá to zaujímavo! :)

    lifemafia budem moc rada ak si pozriete, ďakujem za každý jeden komentár alebo člena. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám Stay matte a jsem s ním naprosto spokojená :).

    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  12. Nedělá ten Rimmel takový efekt alá maska, když si ho dáš ještě přes make-up?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No když se dá všeho s mírou tak nedělá, mě to vyhovuje, také jsem nerada když mám moc velkou vrstvu make-upu takže se snažím dávat přiměřenou vrstvu a vše pak vypadá celkem přirozeně :-)

      Vymazat
    2. děkuju asi si ho taky koupím

      Vymazat
    3. Není zač, určitě si ho kup, spousta žen si ho chválí

      Vymazat
  13. Velmi dobry post a urcite ho vyskusam. Pekny vecer Ti zelam.

    OdpovědětVymazat
  14. nějaký pudr bych také potřebovala, takže když jsem si četla o Rimmelu měla jsem už chuť si ho pořídit, ale bohužel mám suchou pleťa, takže bych mi asi nevyhovoval..tak možná zkusím ten od YR. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na suchou pleť se nehodí to máš pravdu, ten od YR tolik nevysouší, tak třeba by ti vyhovoval. Pokud máš někde poblíž prodejnu YR tak se tam zastav, prodavčky jsou velice milé a doporučí ti ten, který se bude k tvé pleti nejvíce hodit.

      Vymazat
  15. Ten púder musím vyskúšať, vyzerá zaujímavo :)http://bee-key.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Také ho používám

    OdpovědětVymazat
  17. Rimmel je i jeden z mých oblíbených pudrů.

    OdpovědětVymazat
  18. Rimmel si chváli každá, ja som ho doposiaľ neskúšala, dlho u mňa bodoval transparentný sypký púder od Essence All about Matt, ale žiaľ jeho kompaktná verzia už nie je to isté, takže som prešla na Catrice. Odtiene púdrov sú skutočne problém tak ako je to aj u make-upov, skrátka máloktorý je dosť svetlý, preto mám rada, ak natrafím na nejaký biely, nerada sa totiž púdrom stmavujem, vyzerá to neprirodzene.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe