VRÁNA NEBO ČÁP?

18:58


Nikdy by mě nenapadlo, že vybrat jméno pro našeho potomka bude takový oříšek... Co k tomu říci, zatím co já jsem měla hned od začátku jasno, že do naší rodiny přibude Babetka nebo Honzík, Franta všechny moje návrhy zarputile bojkotoval a předkládal pouze samá nudná jména, která mě ani v nejmenším nepřesvědčovala o tom, že právě tohle je ta správná volba. Největší vidle do toho samozřejmě hodila pak rodina, která každé námi vybrané jméno smetla ze stolu s tím, že tak se jmenovala ta hrozná sousedka, takhle zase divná spolužačka ze třídy, tohle jméno zní moc rusky a nejlepší by vlastně bylo, kdyby se holčička jmenovala Kunhúta. Ne, to opravdu není vtip! Kunhútu už táta prosazoval, když jsem se měla narodit já a jsem ráda, že alespoň moje mamka měla rozum! Jak by mi asi říkali že?... No nic, Kunhúta to každopádně nebude, to víme všichni (až na tátu) a my se raději od té doby o jménech doma nebavíme. Je to záležitost, kterou si musíme určit sami a věřím, že nakonec vybereme to nejkrásnější jméno. Tak nějak ve skrytu duše raději doufám, že přiletí čáp, protože  pro mě je ta Babetka nejkrásnější jméno a vím, že pokud vrána přinese holčičku, Babeta se jmenovat nebude, to by Franta prostě nedal.  


Ať už je to holčička nebo chlapeček, jedno vím jistě, břicho kyne jak kdybych čekala oba najednou a já si tak říkám, že jestli to tak půjde dál, tak za ten měsíc musím už vážně puknout. Jsem ráda, že jsme mohli vyrazit s Bárou něco nafotit dokud se ještě vejdu do nějakého oblečení. Venku už naštěstí tolik nemrzne a já se tak nemusím schovávat do obřího vaťáku, ve kterém si připadám jak mamut. Ale tak co, to hold k těhotenství!  


EN//
I never thought that choosing a name for our child will be so difficult. I like the name Babetka or Johnny, but Franta is sharply rejected. On the other side I did not like his proposals of names. The worst was when we told our suggestions to our family. Each name reminded them of someone they do not like and advise us ugly name Kunhuta. Yes really! Even when I was born my father wanted name Kunhuta for me. Fortunately, we are normal and we do not use that name!

Whether it's a girl or a boy, I know one thing for sure, the abdomen is as big as I waited for both at once. I'm glad we were able to take photos until my clothes are not small. Fortunately outside is not so freeze and I can wear my favourite jacket which is not so big as my winter jacket. In winter jacket I looks like big ball, but so what, a tribute to pregnancy! 


PHOTO BY BARBORA BISTIAK

džíny a triko HM, cardigan Hugo Boss, šátek Desigual, bunda Mango, kozačky Baťa, kabelka LV

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Krasny outfit i fotky. Slusi ti to. :)
    Jestli se nekdy rozhoupu k tomu mit deti, tak jmena uz mam vymyslena. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná budoucí maminka :) Se jmény to musí být těžké, je jich tolik a ještě se dohodnout dá fakt práci.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky a ještě krásnější bříško. :) Když se tak na tím zamyslím, Babetka je vlastně moc hezké jméno, akorát trochu netradiční. Určitě by mohlo mít ale mnoho obměn. :) Za to za Kunhútu by vás mohla malá asi jednou pěkně proklínat!:)

    Lucka www.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe