DALŠÍ SKVĚLÝ KUP

22:27



Když mi loni k Vánocům Ježíšek přinesl tablet, bylo mi jasné, že mu budu muset pořídit nějaký pěkný obal. Přeci jen, ač to nerada přiznávám, nejsem vždy úplně nejšetrnější a tak jsem věděla, že je lepší do obalu investovat, než aby byl tablet za chvíli na odpis.



Věděla jsem, že obal budu chtít od Vuittona. Líbila se mi představa toho, držet všechny doplňky ve stejné linii, kdybych však tenkrát tušila, co to bude za obštrukce, asi bych si tuto vymoženost odpustila a šla do možná i lepší obalu od Apple. Obal jsem musela objednávat na čtyřikrát, přičemž jednou mi řekli, že v tom vzoru jaký chci ho vůbec nedělají, za měsíc ho zase dělali, třikrát se objednávka záhadně vypařila a když už jednou obal přišel, byl to úplně jiný typ, než jsem si objednala. No prostě hrůza! Za ty peníze by člověk čekal trochu jiný servis. Co se to s Vuittonem stalo? Vždy jsem s nimi měla jen dobré zkušenosti, ale tentokrát se mi asi smůla přilepila na paty. Nebo že by mi jen nebylo přáno? Popravdě řečeno když už jsem obal objednávala po čtvrté, měla jsem chuť se na to vyprdnout, ale když pak přišel, chtíč vlastnictví luxusního doplňku zvítězil nad sebezapřením a já si opět pyšně odnášela krásný dárek s ikonickým monogramem.



Jak lze očekávat, obal je stejně jako jiné LV produkty opravdu skvěle zpracovaný. Ani po půl roce každodenního používání na něm nejsou vidět sebemenší známky opotřebení a tak stále vypadá jako nový. Po rozevření obalu se na levé straně nachází dvě menší kapsy a pod nimi jako bonus ještě jedna velká. Skvěle se hodí na ukládání poznámek. Navíc je zde hadřík na otření všudypřítomných otisků prstů, které k práci na tabletu prostě už tak nějak nepříjemně patří.

Poslední nákup u Louis Vuittona byl pro ně sice zklamáním, ale kvalita produktů tuto skutečnost tak nějak odsune do pozadí. Jejich produkty tedy mohu vřele doporučit a věřím, že takovou smůlu na pomatený personál mít nebudete.




EN//

Last Christmas I got a tablet. I immediately knew that I must buy cover for tablet. I am not too careful and if I did not buy it probably would be destroyed soon.

I knew that I want to buy cover for tablet at Louis Vuitton. I bought here another products before and I liked the idea of having all the accessories with the same look. But i had not happiness. When I went to buy a cover, I constantly met with problems. I had to order the cover for four times. The first and second order was lost. When I made the third order, came different type of cover. Products from Louis Vuitton are expensive and it is the reason why I expect better service. What happened with them? I had only good experiences with LV. But this purchase was horrible. Actually when I ordered a cover for the fourth time, I wanted to give up and buy a cover elsewhere. I wanted to buy cover from LV so much so I decided to try it last and it was good deal.

The cover is just like any other LV products really well made. Even after half a year of daily use for it not see the slightest sign of wear and still looks like new. After opening the cover, there are two smaller and one big pockets on the left. It is perfect for storing notes. Moreover, there is a cloth to wipe the dirt from the fingers on the tablet.

This purchase at Louis Vuitton was disappointed for me, due to the staff, but the quality of the products make it up. I can recommend their products and I believe that you will not have bad luck with the staff as I was.
 

You Might Also Like

1 komentářů

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe