ZIMA V BARVÁCH

19:33


Barvy k zimě jednoznačně patří, o tom není pochyb, a tak i já začínám mít v tomto pochmurném počasí barevnou náladu. Je snad na červenou barvu vhodnější období než podzim/zima? Změna ročního období je u mě znát nejen na volbě mého šatníku, ale také na kosmetických doplňcích. V této době častěji volím barevnější oblečení, a když nemám náladu na vyloženě veselý outfit, doladím svou černobílou klasiku alespoň výraznou rtěnkou nebo barevnými nehty. Jak já toto období miluju.

Červená až rudá či tmavě vínová barva jsou neotřelé klasiky, ale proč nebýt ještě odvážnější? Já jsem nyní na zimu připravená. Můj nehtový arzenál již nezastupují pouze tyto klasické barvy, ale doplnila jsem ho ještě o ledově modrý, stříbrný a zlatý odstín. Bude to příjemná změna oproti každodenní červené. 


A jaký je můj žebříček 5ti nejoblíbenějších barev laků na nehty pro nadcházející období zimy?
Zlatá
Která žena by tuto barvu nemilovala? Je to krásná výrazná barva, která je nejen se zimou, ale i s blížícími se svátky jednoznačně spojená. Já mám zlatou barvu velmi ráda. Mám mnoho zlatých doplňků a v mém šatníku se najde né jeden kousek se zlatým detailem. Ráda nechávám zlatou barvu na outfitu vyniknout nebo jí jenom podtrhnut model jako celek.
Stříbrná
K čemu se nehodí zlatá barva, k tomu se jednoznačně bude hodit stříbrná. Je to takový opak elegantní zlaté. Stříbrný lak mi pocitově evokuje sníh, a proto se podle mě k zimě krásně hodí. 

Červená
Klasikou v barevných lacích je jednoznačně červená barva. Červený lak působí velmi žensky a zároveň působí sexy. Hodí se k podzimu i zimě a co si budeme povídat, červená barva je pro Vánoce snad nejtypičtější barvou vůbec, takže není možné ji do tohoto seznamu nezařadit.

Perleťová
Perleťová patří mezi ty přirozenější barvy pro více formální příležitosti. Né vždy je vhodné, aby nehty hrály všemi barvami a proto ani tato barva nesmí v mém top 5 chybět, navíc okázalost perleťové barvy se k svátm krásně hodí.

Nude
Tělová barva je u mě celoročně nejfrekventovanější barvou. Touto barvou nejde nikdy nic zkazit. Je to neotřelá klasika, která působí jak něžně, tak i elegantně. Používám ji vždy, když mě čeká náročný týden, protože se hodí prostě ke všemu.


You Might Also Like

6 komentářů

  1. U mňa v zime vedú tmavšie odtiene červenej, fialová a nude s trblietkami :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký článek! Já mám ráda na zimu zejména vínovou a červenou :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední dobou nejvíc nosím buďto bílé, nude, červené nebo černé nehty, k podzimu se mi nejvíc hodí tmavé barvy, ale co se týče bílých dlouhých nehtů, tak ty já prostě miluji. Stejně tak i vínové, ty bych mohla nosit pořád. Ten ledově modrý je moc pěkný:)
    http://nessazivot.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné odstíny a ten od Dioru.. krása :))

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe