PODZIMNÍ NÁKUP

19:05


Poslední měsíce pro mě byly velmi náročné. Pořád se něco děje a já mám pořád pocit, že nic nestíhám. Mám sice ráda když jsem pod neustálým tlakem, který mě vede k větším výkonům, připadám si pak potřebnější a užitečnější, ale někdy si člověk musí uvědomit, co je pro něj v životě opravdu důležité. 

V neděli jsem pro jednou hodila povinnosti za hlavu a vyrazila s maminkou procourat Prahu. Skvěle jsem si odpočinula, přišla na jiné myšlenky a s mamkou alespoň probrala všechny strasti i slasti. Prošly jsme se po nábřeží i přes Most k Hradu a nevynechaly ani návštěvu mé oblíbené Zary. Zara mě díky skvělým kouskům vždy donutí k nákupu, a tak jsem svou skříň zase obohatila o další skvělé kousky, které budu více publikovat v některých z následujících
Fashion books.


Dlouho mi kousky jako overal, klasická košile a legíny chyběli v šatníku. Je to škoda, protože tyto kousky jsou krásné a velmi stylové. Snad každá žena v nich udělá spoustu parády. O to více je s podivem, že já, která jsem byla nominovaná jako jedna z fashion blogerek do soutěže Blogerka roku, mám při pohledu do skříně zdánlivě zastaralý šatník. Musím přiznat, že jsem ho v poslední době celkem zanedbávala, ale nyní konečně přišel čas to změnit.


You Might Also Like

5 komentářů

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe