ČERVENÁ

18:37


Červená barva je jednou ze základních barev barevného spektra. Je symbolem životní síly, sebevědomí a s ženským pohlavím je jednoznačně spjata. Podtrhuje ženskou krásu a podle mě snad neexistuje žena, které by červená barva neslušela. K ženám tato barva neodmyslitelně patří, dělá je atraktivní a působí velmi sexy. Možná právě proto jsou ženy oblečené v těchto odstínech pro muže tak přitažlivé.

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak na vás barvy působí? Mě barvy nikdy příliš neovlivňovaly. Musím však přiznat, že když se po ránu probudím se špatnou náladou, je to znát nejen na tom, že můj outfit je momentálně bez nápadu, ale i na volbě barvy oblečení. A jak barvy působí na vás?


Červené barvě jsem nikdy příliš neholdovala. Mám ji ráda, ale červeně laděné oblečení nosím jen při zvláštních příležitostech a díky tomu spíše sporadicky. Je však pravda, že co se týče nošení červené barvy, neplatí to u mě v rámci kosmetických produktů. Rtěnky a laky v červených odstínech jsou snad moje nejoblíbenější. S rudou barvou na rtech se cítím příjemně a s blížící se zimou ji používám čím dál častěji.

  

Kromě kosmetiky nedám dopustit ani na červené doplňky. Mezi něž bezpochyby patří mé milované červené lodičky. Jsou velmi pohodlné a díky jejich krásnému nadčasovému tvaru se dají nosit snad ke všemu. Nosím je jak k džínům tak i společenské večerní róbě. Byl to prostě skvělý nákup, který budu vychvalovat ještě hodně dlouho.

A jak je to u vás, jste červení nadšenci, nebo raději dáváte přednost jiné barvě? 



FOTO
GABRIELA PRATTINGEROVÁ

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Krásné fotky! Červenou mám taky rád. Sluší Ti! A ty lodičky jsou Top!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta červená ti vážně sluší! Také mám v šatníku pár kousků :) Myslím, že mám i jedny červené lodičky a balerínky. Jen vyloženě nemusím kombinaci červená a černá. To na mě působí moc tvrdě.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  3. Červená ti neskutečně sluší! Ona asi vážně sluší všem, ale tvoje tmavší hnědá barva vlasů je k nim přímo ideální :) A ty lodičky!!!

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe