NA DETAILECH ZÁLEŽÍ

20:32


Umět se radovat z maličkostí je důležité. I maličkosti totiž dělají svět hezčí a v mnoha případech i zajímavější. Doladěné detaily dokáží  dovést věci k dokonalosti, a právě proto, je důležité se na ně zaměřit i v módě. V šatníku určitě naleznete spoustu krásných kousků, ale pokud si je obléknete jen tak bez nápadu, bez doladěných detailů, nikdy nebude dojem ucelený. Umět sladit veškeré maličkosti je opravdu umění a doufám, že i já se časem naučím své outfity dovést k dokonalosti. 

Šperky nenosím ráda a kolikrát mě ani při pohledu do zrcadla nenapadne, že bych měla krk obkroužit šperkem. A ano měla bych se asi stydět i za to, že si nehty lakuji tak maximálně jednou do měsíce a pro jistotu i bezbarvým lakem, u kterého ta oprýskanost není hned vidět. Proč tedy ta změna? Jednou to prostě přijít musel. Tentokrát mě však na mé chyby upozornila mamina, když mě na obědě vyplísnila za to, že nemám na uších náušnice. "To se nestydíš jít takhle do práce?" Jak si to jako představuju? No jo, vím, vždyť šperky dělají ženu. A tak přišel ten moment, kdy si člověk musí přiznat, že i na maličkostech náleží. 




první tři fotky Gabriela Prattingerová


You Might Also Like

10 komentářů

  1. Tvoje mamina je teda na tebe přísná =D
    Ale jak píšeš..krása je právě v detailech, a dá se v nich najít spousta radost..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje mamina je pravá dáma, a to samé čeká i odemne 😊 a já jsem za to ráda.

      Vymazat
  2. Já jsem doplňkům propadla až v Německu, takže dva roky dozadu. Do té doby jsem neměla potřebu něco nosit - teď toho mám tolik, že nevím kam s tím :) Co mě ale zaujalo - tvoje lodičky. Ty vypadají naprosto galakticky!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na lodičky jsem taky řádně pyšná 😊 děkuji za pochvalu.

      Vymazat
  3. Já doteď moc výrazné šperky nenosím. Nelíbí se mi na mě ty obrovské náhrdelníky. Ale náušnice nosím ráda, bez nich nikam nevyjdu. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj , bez doplňků se vůbec neobejdu , a když si zapomenu vzít náušnice ,mám úplně pokaženou náladu , vím trochu směšné .

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj ,doplňky jsou moc fajn,když si zapomenu vzít náušnice ,mám zkaženou náladu ,vím trochu směšné , a jak by řekla moje máma ,ruka má být upravená a nalakovaná,jinak tvůj blog je moc hezký a inspirativní ,prostě mě baví.

    OdpovědětVymazat
  6. Já to mám obráceně - bez šperků, minimálně pak mého prstýnku a náušnic nevyjdu z domu, je to moje ranní rutina :-D

    OdpovědětVymazat
  7. šperky zvýrazňujú ženskosť, ja ich musím nosiť stále! ;)

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe