ČERVENĚ ČERVENÁ

20:20

 
To, že každá barva v lidech vyvolává nějaké pocity, je asi obecně známá věc. Už na základce nás učili, které barvy je vhodné zvolit do interiéru, aby až se budeme učit na testy, kterými nás naši učitelé chtěli potěšit, nám tyto barvy pomohly učební látku lépe absorbovat. 

Ač jsem v pokoji za svá studijní léta vyzkoušela snad všechna tyto doporučení, nikdy se ze mě přeborník v tom, jak si učivo nejlépe nalít do hlavy nestal. Zrovna včera jsem si po vyposlechnutí zajímavé diskuze o barvách trochu zapřemýšlela nad tím, zda na mě vůbec mají barvy nějaký vliv. Často člověk slýchá, že červená barva je na ženách "rajcovní," a ať to tak je nebo ne, s trochou naivity se do ní oblékám, vždy když chci zapůsobit. Když pak přijde situace, že se v obchodě s oblečením rozhoduji, jestli si koupím tuto halenku v červené nebo modré, zvolím raději červenou s nadějí, že i když ne vždy vypadám k světu, tato barva vše zachrání. Mám-li však opravdu ohodnotit to, zda na mě barvy působím, nezbývá mi nic jiného, než konstatovat, že červená na ženách mě nepřitahuje a zelená v interiéru nijak neuklidňuje.


Dnes vám na tomto blogu přináším po dlouhé době outfit. A jelikož outfitová přestávka byla tentokrát hodně dlouhá, vše jsem vsadila na atraktivní červenou barvu a aby toho nebylo málo, pro jistotu jsem ji použila hned třikrát. Tentokrát jsem zkombinovala ty nejoblíbenější kousky, které ve svém šatníku mám.  
 

Jsem ráda, že si na mě zase po dlouhé době i v tak přeplněné svatební sezóně udělala čas Bára Bistiak. Fotí se mi s ní dobře a nikdy se mi nestalo, že by se mi její fotky nelíbily. Tentokrát jsme zvolili rozkvetlé prostředí Severočeského muzea s krásně voňavými rododendrony a za jedno odpoledne jsme toho stihly nafotit spoustu. 

Pokud budete chtít vidět více Barčiných fotek, koukněte na její facebook zde.


You Might Also Like

11 komentářů

  1. To sáčko je pěkné :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, Markétko, Tobě to ale sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou krásné, jen já bych možná do tolika červených kousků nešla, takže za mě navíc palec za odvahu. Jinak jsme na tom stejně. Mě zelená v interéru taky neuklidňuje, spíš ve mně evokuje špitál :D

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. pekne kombinacia :)
    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ta červená ti tedy hrozně moc sluší a absolutně jsem se zamilovala do té tvojí halenky :) Vlastně celý ten outfit vypadá skvěle a o botách ani nemluvím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji moc za blahopřání k maturitě ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Super fotky a nádherný outfit :) Červená ti veľmi pristane. Ja sa teraz spolieham skôr na neutrálne farby, ale ako sa otepľuje, asi tiež skúsim nejaké teplejšie :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  8. Halenka i sako jsou krásné a moc ti sluší. Červenou nosím ráda, hlavně na topech

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný outfit, ta halenka je nádherná.... :)

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe