NA PLES V OODJI

18:10


Plesy to je moje. Mám ráda, když se můžu výrazně a přitom hezky nalíčit, vyčesat si vlasy a obléci šaty, které nikam jinam neobleču. Vzpomínám si na svůj první ples. Byl jím můj maturiťák, tehdy mě skolila angína a tak i přes značnou pomoct léčivých prášků, jsem si ples moc neužila. I přesto na něj ráda vzpomínám. 

Od této doby jsem začala plesy navštěvovat pravidelně. Ze začátku to byl ples mojí střední školy, později ples univerzitní a v posledních letech jsem k nim připojila ještě plesy vesnické.  Každý rok doufám, že si z tomboly odvezu divočáka, ještě se mi však nepoštěstilo a letos ani nepoštěstí, nějak se nám plesy časově vymykají a tak mám pocit, že pro tento rok nebudu mít žádnou plesovou vzpomínku. 



I přesto, že nás letos žádný ples nečeká, rozhodla jsem se následující dvě fashion book věnovat plesovým šatů, abych vám přinesla trochu plesové inspirace. 

Pro příznivce hezkých modelů za příznivou cenu, tu mám pro vás skvělý typ od značky Oodji. V liberecké prodejně jsem objevila, tyto elegantní fialové šaty za neskutečnou cenu pod 200,- Kč. Kamarádka byla však rychlejší a tak jsem je ve své velikosti už bohužel neulovila. Věřím, že vy budete mít větší štěstí.   


Pro nafocení plesových fashion book, jsme s Bárou využili prostor staré kavárny Pošta. Nabídka použít tyto prostory byla neodmítnutelná. Jsou to krásné velké místnosti s kouzelnou atmosférou. Je škoda, že jsou jen málokdy přístupné veřejnosti, dokáži si představit, že bych sem chodila na nedělní kávu s kamarádkami.



You Might Also Like

16 komentářů

  1. ty šaty jsou úžasný, nechápu za tu cenu :) fotky a prostředí krásné, líbí se mi, že si dáš s články vždycky tolik práce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, s články si dám tolik práce právě proto, a by se sem čtenáři rádi vraceli.

      Vymazat
  2. WOW! Absolutně ti ty sluší sedí. Vypadáš v nich krásně a najednou, jak čtu o plesech, mi začíná být líto, že letos na žádný nejdu :-) Ty šaty jsou vážně krásný. Nějak nemůžu od nich odtrhnout oči! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Úplná paráda! Prostory kavárny jsou nádherné! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné šaty a focení v krásných prostorách..má to atmosféru..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  5. Téda, za 200 Kč takové nádherné šaty :) Sluší Ti to moc
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty jsou vážně úžasný!

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi k té ceně zapomněla připsat nulu ne? :)) Vypadají hezky a moc Ti sluší :) Já se chystám za týden na ples, pak ještě za rok mě čeká kamarádčin, ale jinak už taky nevím, kde budu plesat potom.. Ale baví mě ta atmosféra :-)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne nezapomněla :-). Děkuju za pochvalu a plesy si užij.

      Vymazat
  8. kráne šaty, fotky a tie priestory fakt nemajú chybu .. tiež by som také brala :D :)

    Pozývam ťa do Giveaway u mňa na blogu:
    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2015/02/buy-or-win-3-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Šaty jsou krásné. V Čr jsem chodívala od Oodji hrozně ráda a tady ho bohužel nevedou a dost mi to chybí!:)

    Navíc opravdu krásný interiér!:)

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe