ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

23:30


Rok 2014 je za námi, a když se nad ním zamyslím, je až neuvěřitelné kolik změn mi tento rok přinesl. Byl to zvratový rok. Rok, kdy jsem úspěšně dokončila vysokoškolské studium, změnila práci, procestovala místa, o kterých se mi ani nesnilo, že někdy navštívím a poznala spoustu nových lidí. První rok s novým jménem a novými příležitostmi. Myslím, že na něj budu vzpomínat dlouho a to především v tom dobrém slova smyslu. Děkuji Vám, že jste mohli být jeho součástí a doufám, že Vás ani v roce 2015 tento blog neomrzí.

Součástí zhodnocení roku 2015 by měla být i rekapitulace nejoblíbenějších článků tohoto blogu. Jak už tomu bývá každý rok, i letos těmi nejoblíbenějšími posty byly Fashion books. Velmi mě těší, že za poslední měsíce sledovanost tak stoupla. Stále se divím tomu, kolik vás sem každý den chodí a to, že vůbec někoho mé nápady a myšlenky zajímají. Děkuji Vám za to a jsem ráda, že vás mohu inspirovat. 

1. HALENKA NA DVA ZPŮSOBY
Jednoduchá inspirace jak zkombinovat oblíbenou halenku na různé příležitosti přilákala přes 1000 čtenářů za jeden den a stala se tak nejsledovanějším článkem roku. Když jsem po zveřejnění článku druhý den nakoukla do statistiky, koukala jsem na to číslo s opravdovým úžasem. Tato návštěvnost mě povzbudila k častější aktivitě v přispívání článků. Děkuju za Vaši přízeň. Článek zde.


2. NA TÓNECH HUDBY
Možná právě díky skvělým fotkám Barbory Bistiakové se stal druhým nejčtenějším článkem tento post s outfitem v rockovém nádechu. Článek si můžete připomenout zde a více Bářiných fotek zde. Tato slečna vážně stojí za to udělat jí reklamu.


3. POSLEDNÍ ŘÍJNOVÝ DEN
Další skvělé fotky, které připoutaly vaši pozornost, mi pořídila blogerka Saša. Je vidět, že stále spousta z vás dává přednost heslu: "v jednoduchosti je krása" a možná právě proto jste tolikrát navštívili tento jednoduchý look v jedné z dalších fashion booků. Více fotek v článku zde a Saši blog zde.


4. NA VĚTRNÉ HŮRCE
Hodně jste také navštěvovali barevný outfit z mých oblíbených kousků oblečení. Tento look se objevil i na facebookovské stránce Dnes nosím. Tady byl hodně zkritizován, ale já si s tím hlavu nelámu, protože i negativní komentáře mě posouvají dopředu a jsem za ně ráda. Článek zde.


5. VÁNOCE SE BLÍŽÍ
Druhý nejnavštěvovanější článek byl předvánoční outfit typu "vše od jedné značky." Jak komentáře napovídají, look jste si oblíbili především díky áčkovému střihu černých šatů. Článek si můžete přečíst zde.

Jsem ráda, že vás svými články inpiruji a že mi pomáháte outfity zdokonalovat svými komentáři. V tomto novém roce 2015 se vám pokusím přinést ještě více inspirace než doposud. Přeji vám do nového roku mnoho úspěchů a splněných přání a nezbývá mi než jedním slovem dodat: Děkuji.



You Might Also Like

14 komentářů

  1. Krásný nový rok i Tobě a mnoho úspěch tvému blogu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zní to, jako že jsi měla naprosto fantastický rok :)! Ten můj byl taky hodně zlomový :) Tak Ti přeji, ať je následující ještě úspěšnější :)

    OdpovědětVymazat
  3. Šťastný Nový rok, krásné outfity. Je fajn je vidět takhle zrekapitulované =)

    OdpovědětVymazat
  4. Aj ja ti želám krásny a úspešný nový rok! Ten minulý bol aj pre mňa symbolom mnohých významných zmien... Chcela by som ťa zároveň pozvať na vôbec prvú giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu:

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno co máš na sobě ti hrozně moc sluší! :) a máš krásné vlasy! :) Jinak přeji Krásný nový rok a jen to nejlepší v něm :)

    OdpovědětVymazat
  6. Aj tebe šťastný nový rok :)
    Nech sa ti v ňom darí, či už na blogu alebo v súkromnom živote :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky :) Šťastný Nový rok i tobě

    http://bayachick.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Hrozně se mi líbí druhý a pátý outfit! :)
    Tobě taky šťastný nový rok!
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Téda, to jsi měla zajímavý rok :-) já jsem z minulého roku dost zklamaná a byl pro mě těžký..tak snad tenhle bude stát konečně za to :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tobě taky hezký nový rok a hodně štěstí :)
    Moc hezké fotky :) Nejvíc se mi líbí 4. outfit.

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za krásné komentáře a za hezká přání k novému roku.

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe