SVÁTKY V DETAILECH

21:28


Každý rok je to stejné. Stresující shon před Vánoci jako mávnutím proutku vystřídá lenošení u pohádek s mísou cukroví a neomluvitelné obžerství. Bohužel než se člověk naděje, svátky jsou ty tam a jediné co po nich zůstane je myšlenka, že letos ty svátky utekly nějak rychleji než obvykle. Připadá mi to tak jenom nebo v té fůře událostí, která se schumelila před Vánoci jsem těmi svátky prostě profrčela. Možná je to tím, že jsem až do Štědrého dne chodila do práce, nebo tím, že ať chceme nebo ne, stárneme a život utíká tak nějak rychleji.  Myslím, že právě proto bysme si měli ten život užívat co nejvíce.
 

Mám ráda tu vůni stromku. To, jak provoní místnost a to, že vždy když přijdu z venku domů, jsou Vánoce díky němu cítit po celém bytě. Když tak koukám na to mé milé chlupaté stvoření, nejspíš nejsem sama, kdo rád nasává tuto vůni přírody. Lady mi chvílemi přijde tou vůní opilá, když vidím co kolem toho stromku dělá, nestačím se divit

Není to však pouze vůně stromku, co mi navozuje ten pravý dojem Vánoc. Jsou to i perníky. Ty jsou moje slabost. Když tak nad tím přemýšlím, nevybavím si žádné Vánoce, kdy bychom neměli na stromečku perníky. Pekla jsem je s mamkou už jako malá a za ta léta si našla svůj nejoblíbenější recept, na který nedám dopustit.


Stejně jako každý rok, i letos jsem si po rozbalení dárků říkala, že jsem musela být letos velmi hodná, že mi Ježíšek nadělil tolik krásných darů. Přes kupu praktických dárků se letos snažil být i originální. Nadělil jak technické potřeby každého moderního člověka, tak i spoustu měkkých dárků a kosmetiky. Ježíšek se také letos obával abych měla nožky v teple a tak mám teď šuplík plný teplých ponožek, punčocháčů a před postelí roztomilé bačkůrky... A jak moc hodní jste byly letos vy?





You Might Also Like

21 komentářů

  1. Ty jmenovky jsou senzační, ty udělám příští rok :) Bačkůrky jsou roztomilý
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Bože, ta kočička je absolutně nádherná! :) Také jsem si říkala, že jsem musela být vážně hodná, Ježíšek toho nadělil až až.

    OdpovědětVymazat
  3. Krasa.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tie menovky sú úžasné, keby som niečo také videla ešte pred Vianocami, nemohla by som sa neinšpirovať...:-) Aj medovníčky máte krásne:-)) A macíkové ponožky som dostala tiež!! Len biele:D

    OdpovědětVymazat
  5. Jmenovky vypadají úžasně, obrázek si s dovolením stáhnu do počítače a příští rok (doufám) napodobím :D A ponožky i bačkory jsou roztomilé <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si obrázek stáhni. Jsem ráda, že mohu někoho inspirovat, a když si příští rok na mě při tvorbě jmenovek vzpomeneš, budu velmi ráda, když mi pošleš fotku tvého výtvoru.

      Vymazat
  6. Ty fotky jsou jedna báseň a chlupáč na zemi je k sežrání ♥ Letos jsme o Vánocích perníčky neměli a každý je jak naschvál fotí. Takže vlastně týden po Štědrém dni mám na ně takovou chuť, že si je snad na Nový rok pěkně upeču :)

    OdpovědětVymazat
  7. téda, máte krásné perníčky! a ta GUESS voňavka? och

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju detaily a tvoje vánoční detaily jsou krásný. Stejnou voňavku jsem dostala minulý rok, je to jedna z mých oblíbených. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky! Máte moc hezký stromeček i kočičku a ty ponožky a balerínky jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vím, že to slýcháš asi pořád, ale i tak ti musím pochválit fotky - jsou božské:)
    Každoroční stresy ohledně dárků a Vánočních příprav, mi nevadí. Je to příjemné zpestření oproti zbytku roku:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  11. Jmenovky jsou naprosto skvělý! :) A perníčky vypadají taky moc dobře. http://fashionsauna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem ráda, že se vám jmenovky líbí, děkuji za krásné komentáře.

    OdpovědětVymazat
  13. Paráda! Ty perníčky jsou vážně super, to jsi zdobila ty?

    OdpovědětVymazat
  14. Juuu, ty jmenovky jsou opravdu krásné, příští rok musím být taky podobně originální :-)
    Na tuto vůni od Guess jsem narazila nedávno a přijde mi fakt božská, takže si ji plánuji v roce 2015 určitě pořídit :-)

    Kate's diary

    OdpovědětVymazat
  15. Tady si zase, prosím, zopakuj čárky ve větách.

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe