MIGHTY WALLET

18:52

https://www.facebook.com/pages/Mark%C3%A9ta-Trpi%C5%A1ovsk%C3%A1-Fashion-BLOG/266389643427103

Jestli patříte mezi ty, kdo žijí s přírodou, dbají na životní prostředí a rádi recyklují, nebo prostě jste jen rádi originální, určitě oceníte nový objev, kterým jsou Mighty wallet, peněženky z recyklovatelného materiálu Tyvek. Materiál Tyvek je speciální materiál, odolný proti vodě i oděru. Když jsem peněženku viděla prvně, dělala na mě dojem, že moc nevydrží. I přesto, že je "papírová" peněženka vytvořená jako origami, je hodně odolná. Peněženku používám zhruba dva měsíce a zatím vypadá celkem bez úhony :-).

https://www.facebook.com/pages/Mark%C3%A9ta-Trpi%C5%A1ovsk%C3%A1-Fashion-BLOG/266389643427103

Peněženka má dvě přihrádky na bankovky, a pak ještě vnitřní otvor, do kterého se dají zasunout karty. Jediné mínus, které jsem u ní postřehla je, že nemá žádnou kapsu na drobáky, kterých já mám věčně dost. Chcete-li být originální a zaujmout i takovým doplňkem jako je peněženka, Mighty wallet tento úkol skvěle splní. Už jste o nich slyšeli?

Více na:  http://www.napadite.cz/papirove-penezenky/

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Je to fakt hezké, koupila bych si to i tak, ale nějak mám teď hromadu peněženek a ani je skoro nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  2. To je super tip na dárek. Díky!

    OdpovědětVymazat
  3. O téhle peněžence jsem četla už na blogu u HannyBrokolice a jsou fakt zajímavé :) Ale asi bych se obávala toho materiálu
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vau vyzerá to naozaj skvele!! :O Závidím ti ju :P

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. No, abych byla upřímná, vůbec se mi to nelíbí!A dost bych postrádala tu kapsičku na drobné, já musím mít velké peněženky, jelikož mám milion kartiček...a drobných taky vždycky plno

    OdpovědětVymazat
  6. Je nádherná, po vzhledové stránce má takový lehce francouzský nádech, to mám ráda. Doposud jsem o Tyveku neslyšela, já tedy nejsem zrovna příkladný biočlověk, ale proč ne, když je taková možnost, že ano. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten nápad se mi líbí už déle, ale je to poprvé co slyším o tomhle projektu. Jedna slečna z votočvohoz vyráběla peněženky z kartónu krabic od džusu nebo mléka a ta měla i tu přihrádku na drobáky :)
    perko101.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe