PŘEKVAPENÍ

19:50

Nedávno se na stránkách kosmetické značky Oriflame objevil výprodejový katalog plný letních slev a musím říci, že po dlouhé době mě katalog opravdu zaujal. V první chvíli jsem vůbec nevěděla co si objednat, protože se mi líbilo naprosto všechno. Slevy byly tak velké, že jsem nevěděla co dřív. Nakonec jsem z 15ti vybraných položek objednala ,,jen´´ 10 kosmetických výrobků a dnes Vám tady představím mého favorita :-).

Nejsem kosmetický blog, ale protože mě tento výrobek opravdu překvapil a během chvíle se stal mým oblíbencem, tak mi to nedá a musím Vám ho zde představit.


Zmíněným oblíbencem je tělový krém s pšenicí a kokosem. Osobně bych tento krém nazvala spíš tělovým máslem, protože jeho konzistence je opravdu srovnatelná s konzistencí másla. Krém je krásně hutný a přitom se jednoduše rozmazává. Kůži příjemně hydratuje (dle letáčku hydratuje dvojím způsobem:  včelí vosk a kokos zamknou v pokožce vláhu, zatímco glycerin a pšenice obnovují hydrataci). Pokožka je po krému velice příjemná a nádherně voní, vůně na kůži dlouho vydrží a je velmi podmanivá :-).

Pro představu hustoty jsem do krému zabodla lžičku :-D
 


Krém jsem koupila v akci za 69,- Kč, což je podle mě naprosto skvělá cena. Bez akce stojí 122,- Kč což už není tak příznivé, ale jednou za dva tři měsíce si tyto butele objevují v přijatelné akci za 80,- Kč, což je podle mě za takovýhle dokonalý krém velice pěkná cena.

Taky máte nějaký oblíbený tělový krém?

NEZAPOMEŇTE STÁLE PROBÍHÁ GIVEAWAY O KABELKU GUESS. ZDE

You Might Also Like

21 komentářů

  1. Tenhle krém máme doma a mažeme si s ním nohy po holení a v zimě se ním mažu hrozně ráda.. Je fajn, mám raději hutné krémy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mamka ho má v práci, vždycky jí ho tam kradu :) Taky mě příjemné překvapil a zaujal.

    OdpovědětVymazat
  3. já mám nejvíc oblíbený tělový olej od Nivei, ale teď hodně používám tělové pomerančové máslo od Ziaji :)

    OdpovědětVymazat
  4. telové maslo som nikdy neskúšala...ale v najbližšej dobe sa to budem snažiť napraviť ;) tá fotka s lyžičkou je bohovská :-)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Já oblíbence nemám, ale teď používám od Claire Fisher a nemůžu si stěžovat.

    OdpovědětVymazat
  6. já zatím oblíbence stále hledám, tak třeba zkusím i tenhle krém.;)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá dobře... celkem by mě zajímala ta vůně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten musí ale vážně hutný :) Vypadá ale dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Přestože si z Oriflamu ráda objednávám věci, pořád nejsem tak naplno jejich fanouškem.. proto mě vždy potěší nějaká kladná recenze na jejich výrobky a po tomto másle se mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá moc dobře, díky za tip. :) Mé oblíbené tělové mléko je od Yves Rocher s výtažkem z ovsa, hydratuje dobře a krásně voní. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Very nice blog you have!!

    Would be lovely if u visit me too,
    Alex

    OdpovědětVymazat
  12. Voní opravdu báječně, jen je na mě trochu mastnější :)

    Prosím mrkni na můj blog, začínám, takže se tam ještě moc článků nenajde, ale jsem ráda za každou reakci, připomínku, komentář...

    A jen tak dál, moc pěkný blog :)

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá moc pěkně a ta cena je opravdu skvělá! Já mám teď kakaové máslo od Bodyfarmu a jsem z něj taky nadšená:)

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám oblíbené tělové máslo kakaové od ziaji, taky se vždy dívám na internetu na ty slevy co tam jsou, ale nechce se mi to objednávat přes internet:/ Chtělo by to nějakou oriflame lady mít v blízkosti:)

    OdpovědětVymazat
  15. musím vyzkoušet.:)http://colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Tento istý mám aj ja :) A ešte k tomu aj sprchový šampón rovnakej vône :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tento tělový krém mám taky a mám i melounový s aloe vera ;))
    Naprosto krásně voní! Oba dva..

    OdpovědětVymazat
  18. Ta konzistence je dokonalá

    OdpovědětVymazat
  19. Já mám úplně stejný, ale s levandulí a fíky. Je naprosto boží a ta konzistence mi naprosto vyhovuje. Až ho dopotřebuji, určo koupím buď ten co máš ty nebo ten s melounem a aloe vera. :) Jinak skvělý článek.

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá velmi lákavě :D. Také jsme si s mamkou koupili tělový krém v krabičce, ale myslím, že byl z Avonu. Nemůžem ho vynachválit. Cena byla myslím 80kč, objem má 400ml, krásně voní, dobře se roztítá a na pokožce je příjemný. Název si nevybavuju, ale má světle hnědý obal s modrým víčkem a hlavní složkou je pšenice :D. Jo a taky byl ve slevě! :D

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe