RÁKOSOVÝ DIFUZÉR

11:38

Nedávno jsem v katalogu Oriflame objevila novou bytovou vůni z řady home collection v podobě rákosového difuzéru. Rákosový difuzér je v posledních měsících tolik populární... Z testrů jsem si vůně naprosto zamilovala, a dlouho pak přemýšlela jestli si jednu z nich pořídit. Difuzér stál skoro 400 Kč a to se mi za bytovou vůni zdálo poměrně dost. Dlouho jsem tedy váhala a vyčkávala, až se nakonec jedna z těchto vůní objevila v nabídce za 149,- Kč. To byla jedinečná příležitost k tomu abych ji koupila.


Rákosový difuzér Gourmet Treat Baden Baden má krásnou čokoládovou vůni. Vždy když přijdu domů připadám si jako kdybych se objevila v kavárně plné lákavých dobrot a to opravdu nežertuju. Vážně voní nádherně!... Nevím jak dlouho vydrží, ale rákosy máme v lahvičce namočené neustále (už přes měsíc) a stále je ještě polovina lahvičky plná, takže počítám, že by měla ještě měsíc vydržet.


Pro ty, kteří nechtějí moc utrácet,... tak vhodnou voňavou variantou je vonný pytlíček z Ikeii za 69,-. Jedná se o sušenou směs květin a různých lístků s vanilkovou vůní. Tato varianta však nepředstavuje zdaleka tak intenzivní vůni, jako difůzér.


Je jen na Vás jakou vůni zvolíte, třeba máte zkušenosti s úplně jinou bytovou vůni. A budu ráda když se mi s ní pochlubíte. Pokud však doposud žádnou nepoužíváte a chcete si oživit svůj pokojíček nebo byt, pak Vám difuzér vřele doporučuji.

You Might Also Like

19 komentářů

  1. aj som nad tým difúzerom uvažovala, ale nemali dobrú akciu :-/

    OdpovědětVymazat
  2. Doma máme také difuzér já mám levandulový,vonný pitlíček máme také...

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná dekorace...a ještě i voňavá...

    OdpovědětVymazat
  4. krásné fotky, vypadá to dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky miluju, když to doma příjemně voní! Oriflame jsem ještě neobjevila, díky za tip;-)

    OdpovědětVymazat
  6. taky jsem ho chtěla vzít, ale pak nebyly peníze

    OdpovědětVymazat
  7. nad difuzérem hodně přemýšlím ale právě mě taky docela odrazuje vyšší cena, a tak zatím u vchodových dveřích mám právě mystičku se sušenýma lístkama s vůni pomeranče a karamelu...a dá se to dneska pořídit naprosto všude ani nemusíte mít Ikeu...:)

    OdpovědětVymazat
  8. Já difuzér nemám. Volím levnější variantu, a to aromalampu. Miluju svíčky, jak to hezky hoří a jak si můžu vybrat vůni olejíčku jakou chci :)

    OdpovědětVymazat
  9. tak to máš super, že jsi to tak skvěle vychytala! už si ji musím pořídit také ;)

    OdpovědětVymazat
  10. ty rákosy jsou perfektní! já mám pravě ty pytlíčky z Ikea, ale přijde mi, že voní jen chvilku :(

    OdpovědětVymazat
  11. Tiež som uvažovala, že si kúpim difuzér z oriflamu ale nemala som to odskúšané. Teraz už len sa dostať ku katalógom ;)
    Pekný deň prejem...
    <3

    OdpovědětVymazat
  12. Taky jsem uvažovala,zda si takový difuzer koupit a už vím,že určitě :) U nas v Brně ve Vankovce je seženete v Nanu-nana za nějakých 170,- kč? Nvm přesně cenu :/ Teď už určo nebudu váhat :)

    OdpovědětVymazat
  13. měla jsem ten 1001 noc, když se poprvé objevily v katalogu, a trochu jsem to nevychytala. tahle vůně mi voněla nejvíc, ale ve skutečnosti mi tak úžasná nepřišla, dokonce ani tolik nevoněla, a to jsem tam měla všechny tyčinky :-( přišla jsem domů a necítila jsem nic :-(
    ale teď si chci objednat právě tenhle Baden Baden, tak jsem zvědavá, jestli bude lepší :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá super!!
    Krásná dekorace :) A ještě k tomu voní :D

    OdpovědětVymazat
  15. difuzér z rákosek máme doma, je to bezva věc!

    OdpovědětVymazat
  16. Markét, tak to jsem moc ráda za tento tip, protože mě se taky difuzéry zdají být předražené, ale pokud ti itenzivně voní už dva měsíce a navíc tak hezky vypadá, tak myslím, že do toho půjdu taky! Navíc vůni čokolády miluji (kdo taky ne, že?) Přeji ti brzké uzdravení a těším se na další příspěvky, zbožňuji různorodost tvých postů i čistý a stylový vkus! Navíc to nejsou jen bezduché bláboly, jako u většiny módních blogů, ale nacházím zde skutečnou inspiraci ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Zatiaľ žiaden difuzér nemám. Izbu mi prevonia klasická aromalampa, ktorú už dlhé roky milujem. Mám niekoľko vonných olejov, ktoré striedam podľa nálady. V lete pekné svieže a v zime a na jeseň mám rada čerešňovú vôňu. Ak náhodou dostanem kyticu kvetov tak ich po pár dňoch usuším a lístky pekne nadekorujem do sklenenej vázy - vlastne je to niečo ako na tvojej poslednej fotke. Ale je pravda, že vôňa nie je veľmi intenzívna.

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe