MOJE MALÉ KRÁLOVSTVÍ

7:52

Už od mala jsem snila o krásném princeznovském pokojíčku, ve kterém bych měla křišťálový lustr a postel s nebesy. Tento sen se mi boužel nikdy nevyplnil.... Nedávno jsme si však s přítelem pořídili vlastní byt a já si na tento svůj dětský sen zase vzpomněla. Postel s nebesy mě už nelákala, ale "křišťálový" lustr jsem si přála i nadále.

Stálo mě to značné úsilí, dlouhé hodiny přemlouvání a slípošení, ale nakonec jsem dostála svého. Má drahá polovička, která tento lustr za žádnou cenu nechtěla, ustoupila, a tak jsem si mohla pořídit svůj vysněný princeznovský "křišťálový" lustr. Částečně se mi tak splnit můj dětský sen. Kdybych byla mladší, byl by určitě růžový, ale vzhledem ke svému věku, jsem se rozhodla pro trochu konzervativní hnědou barvu.


Lustr sice není z křišťálu, ale umělé hmoty, která mu vůbec neubírá na kráse. Ač na něj přítel dlouhé hodiny nadával, nakonec se mu líbí, a každá návštěva která k nám zavítá, lustr chválí. A co na něj říkáte vy? Taky to byl Váš dívčí sen nebo se jenom já chci stále cítit jako princezna?

You Might Also Like

16 komentářů

  1. sice to není můj dětský sen, ale takovýhle lustry miluju!! do pokoje mi nikdy dopřán nebyl, ale s přítelem máme stejný vkus, takže jakmile se sestěhujem tak volba lustru bude jasná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Působí na mě chladně, neútulně... do ložnice by mi asi neputoval.

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásnej, ale nebudu ti vůbec závidět utírání prachu na něm :) Ani si teď žádný dětský sen nevybavuji. Snad jen, že jsem vždycky chtěla palandu a spát nahoře, ale jakožto skoro jedináček, jsem měla obyčejnou postel :)

    OdpovědětVymazat
  4. líbí se mi moc :-) světlejší provedení by bylo možná ještě hezčí ;-) také bych takový chtěla - do obýv.pokoje - v kombinaci s chladným severským stylem :-)

    OdpovědětVymazat
  5. krásny :) ja si už dlho zbieram obrázky rôznych izieb, zariadenia, domov, doplnkov a podobne :D :D už len mať dosť peňazí na vlastný domček, manžela a budem mať svoje vlastné kráľovstvo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten lustr je krásný...pěkná je i ta barva. Jedním slovem povodená koupě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavý lustr. :) Jíá jsem si (skoro vždy) přála takovýto lustr ale barvy bílé, takové ty jak jsou na zámcích, palácích a ták :) ale i tento lustr je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Je krásný...dovedla bych si ho představit i v jiné barvě...:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Waw je úžasný:-) mě osobně se jako klukovi moc líbí:-) Já s přítelem máme ve svém bytě také něco podobného,není to jako tvůj na fotce ale je také nepřehlédnutelný a velký..

    OdpovědětVymazat
  10. Ten lustr je dokonalý,stejně jako pojmenování "pan Božský" jen tak dál Carrie)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ten je skvostný...já přesně takové lustry miluji! Chtěla bych brzy pořídit křišťálový do ložnice...ale nejdřív musím našetřit ;-)))

    OdpovědětVymazat
  12. Podobný jsem sháněla do pokoje, když jsem si ho teď předělávala. Nakonec mám jiný. Vypadá jako růže. Samozřejmě jsem později v IKEI narazila na menší jako je ten tvůj.

    OdpovědětVymazat
  13. Mě se takový typ lustru líbí a čím větší tím lepší! Ovšem nezávidím ti jeho údržbu. Sklíčko po sklíčku pěkně vypucovat :D

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe