NAIL POLISH

8:38

Nepatřím mezi ty ženy, které by disponovaly velkým množstvím laků. Mám pouze pár favoritů, které jednou za čas provětrám. Po většinu roku mi laky na nehty leží opuštěně na polici, ale jednou za čas mám prostě období, kdy si naopak nehty lakuju pořád. Dobré jsou laky s přísadou lycry. U těch nemusíte řešit, že si je jeden den nalakujete a za pár dnů je lak už poničený. Laky s přísadou lycry vydrží až týden, záleží jen na tom jak kvalitní lak jste si pořídil.


Nedávno jsem vyrazila do obchodu HM a narazila zde na krásné barvy laků, kterým jsem prostě neodolala. Krom jednotlivých laků zde měli i balení po 4 lacích podle ročního období. Mě zaujalo balení s jarními odstíny (které mi tedy přišly spíš podzimní). Balení 4 laků vyšlo na 129,- Kč. Cena se mi zdála pěkná, tak jsem je koupila a lakuju a lakuju.



Lakujete si nehty často? Které barvy máte nejraději? Upřednostňujete spíše francouzskou manikúru a nebo výrazné barvy? Já jsem dřív byla pouze pro francouzskou manikúru, ale po koupy těchto laků jsem své přesvědčení přehodnotila a uvažuji o koupy další sady, třeba té letní.

You Might Also Like

21 komentářů

  1. krasne farby ... ja si ich lakujem straaaaaaaasne často a mam doma asi vsetky odtiene ... no teraz som si najviac oblubila modru a odtiene hnedej :) a francúzsku manikuru som nosila asi tak 7 rokov a potom ked sa objavil trend červeny lak asi pred dvoma rokmi tak som začala používat farebne laky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju laky na nehty :)Mám ráda spíše výrazné nehty, ale občas je chuť i na tu francouzskou manikúru, případně jí něčím ozvláštnit :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teď moc nelakuju nehty, ale taky mám někdy najednou období, že si je lakuju pořád :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám slušnou výbavu laků všech barev...lakuju podle nálady...momentálně podzimní barvy vedou...teď mám vínově červenou, ale in je údajně švestkově modrá...a chystám se na čokoládovou...

    OdpovědětVymazat
  5. taky mi tahle sada příjde podzimní - vlastně vůbec nechápu, kdo to mohl nazvat jarními laky...:-D
    já lakuju všemi možnými barvami, tedka na podzim spíš vytahuju tmavší barvy, ale přes léto - růžová, oranžová, červená...a francouzská manikúra se mi taky hodně líbí, ale jen opravdu bílý proužek a bezbarvý lak - žádné další kytičky, mašličkya kdo ví, co...:)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  6. krásné barvičky, taky mám jednu sadu z H&M, ale tu letní a potom ještě asi 3 samostatné a jsem s nimi spokojená :) jsem spíše pro výrazné barvy, francouzskou manikúru si vůbec nedělám a nehty si lakuju každý týden a vždy jinou barvou :D už jsem si z toho udělala takový rituál :)

    OdpovědětVymazat
  7. super barvy, ale vážně spíš na podzim. :)

    lakování nehtů mám ráda, hrozně zbožňuju, když mi nehty lakuje J. a jeho to baví. :D
    líbí se mi "francie",a le tu si doma nikdy pěkně neudělám, takže spíše výrazná barva. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já si dříve nehty dělala pouze francouzskou a ještě jednou za uherskej rok, ale dneska lakuju každý týden jinou barvou :) zvykla sem si na to a je to v poho :) a na tuhle sadu sem taky koukala, ale zatím sem si ji nekoupila, tak možná při příští návštěvě HM..

    OdpovědětVymazat
  9. ty barvy jsou pěkně neutrální! :)

    OdpovědětVymazat
  10. zrovna dneska jsem si je nalakovala hnědým lakem :) dříve jsem používala perleťově barvy a teď mám se mi líbí všelijaké barvy, ale nejvíc různé odstíny červené, růžové a fialové :) ty tvé laky jsou taky zajímavé, líbí se mi...

    OdpovědětVymazat
  11. Je fakt, že ty laky vypadaj spíš podzimní. Já si nehty nelakuji, proč taky, když se přes dvě hodiny trápím s akrylovejma tak pak abych je ještě lakovala a hlavně taky mě právě nebaví ta výdrž laků všeobecně, člověk si nehty lakuje půl hodiny, aby to opravdu zaschlo a za čtyři dny už je lak ošoupanej. Laky na nehty jsou krásný, ale jenom v lahvičce, ne na mých nehtech :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já si moc často nehty nelakuji,ale když už tak nějaké ty výrazné barvy.
    mimochodem ty laky má moje sestra,jsou perfektní...

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky, chci se zeptat, jestli jsou laky z HM kvalitní. Vypadají dobře, cena je taky dobrá, ale kolik třeba musíš dát vrstev a jak dlouho vydrží? Děkuji za odpověď. K. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj K.,
    záleží na tom co si představuješ pod pojmem kvalitní lak. Pokud budeme brát trvalost, tak tyhle laky mi na nehtech vydrží tak 4 dny, pátý den mi už místy začal praskat. Takže co se týče trvalosti, tak podle mě patří mezi ty lepší. Na druhou stranu co si budem povídat, čím dáletrvající lak, tím víc ničí nehty (to je obecně známo).... Myslím si, že tyto laky stojej za zkoušku a to především kvůli hezkým barevným odstínům, proto jsem je sem na blog dala, takže se je neboj zkusit ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Jéé no to je nádherná sada a krásné barvy! :) Já ještě postrádám tmavě modrou, jinak teď jsem si pořídila takový krásný ostružinový odstín který se myslím na zimu bude hodit :)

    OdpovědětVymazat
  16. zaujímalo by ma, ako vyzerá ten oranžový na nechtoch :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc díky, určitě nějaký zkusím :))

    OdpovědětVymazat
  18. ah tak to ja mam lakov tak okolo 25?ani ich nestiham minat kym pomaly schnu aah

    OdpovědětVymazat
  19. Takéto prirodzené nechty mám rada, aj ja váčšinou nosím francúzsku manikúru. (:

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe