FASHION BOOK

22:43

Konečně přišel ten pravý barevný podzim. Venku se začíná ochlazovat, a tak je potřeba užít si posledních slunečných dnů, které nám nabízí.

Díky nástupu do nové školy jsem měla možnost seznámit se s novými lidmi. Občas se najde i chvíle, kdy se nemusíme věnovat učení a můžeme tak prodiskutovat různá témata z běžného života. Vždy když jsme v těchto debatách zabředli do světa módy, dostali jsme se k tématu peněz. V dnešní době lidé mají stále méně peněz, a tak se snaží za oblečení moc neutrácet. Někteří dokonce neutrácejí vůbec, protože levné věci jim nepřijdou dostatečně módní a na ty drahé prostě momentálně nemají. Já s tímto tvrzením však nesouhlasím, nemyslím si, že móda je jen pro "ty co na to mají" a tak jsem se rozhodla nafotit oblečení, které zle pořídit za pár korun.

Doma jsem si z peněženky vyhradila 1000,- Kč a zkusila jít nakupovat. Vydala jsem se do obchodního domu Fórum s cílem obléci se kompletně od hlavy až k patě a ještě nalézt alespoň jeden svršek na obměnu. Během  jedné hodiny jsem svůj cíl splnila, celá se kompletně oblékla a ani jsem celou tisícovku neutratila (898,- Kč):
  • Kamaše -  HM 150,-
  • Svetřík – HM 200,-
  • Halenka - HM 200,-
  • Balerínky – Destroy 99,-
  • Sako – FF 249,-







Milé dámy věřte mi, ani ve finanční krizi si nemusíte zoufat, i móda přece může být levná! A tak neváhejte a žijte s ní ;-)

You Might Also Like

17 komentářů

  1. no pěkný to máš za málo peněz hodně muziky :))

    OdpovědětVymazat
  2. to jsou nejkrásnější fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, děkuju za komentík a za návštěvu mého miniblogu. Moc krásné modýlky a ještě krásnější fotky ;) Asi máš ve mně nového fandu :)

    OdpovědětVymazat
  4. SKVĚLÝ ČLÁNEK! Myslím si, že i v secondhandech se dají objevit poklady, za málo. Prostě jde jen o vkus a smysl pro módu. Jak bylo v Elle, většina Čechů se obléká jen aby nechodili nazí... SOUHLAS! :) Moc pěkné kousky si sehnala, vážně! :) (jo a za 1h! Jsi dobrá!)

    OdpovědětVymazat
  5. no máš pravdu bílí kabát opravdu moc lidí nemá ale moooc se mi líbí ;) ... ty máš moc krásný blog a působíš na mě strašně fajn takže sleduju ;)

    OdpovědětVymazat
  6. na "sekáče" má talent moje sestra :-) já to moc neumím, čekám, co na mě v obchodech "vyskočí" samo, nebo jdu s utkvělou představou co chci a většinou to neseženu. ale momentálně si libuju v aukčních portálech, protože také nezatěžujou peněženku a můžu nakupovat z tepla domova ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Kde prodávají ty balerínky Destroy? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za pochvalné komentáře,.... balerínky z této fashion book jsem koupila v obchodě Destroy, a jsou od značky Rocketdog,... též je prodávají v Office shoes :-)

    OdpovědětVymazat
  9. paráda!:) moc hezké oblečení a vcelku levné. :) moc ti to na fotkách sluší. :) profesionálně fotíš? :) jinak já jsem z JBC, takže do Liberce, co by kamenem dohodil. :)

    OdpovědětVymazat
  10. To bílé tričko s černým lemováním (svetřík) je nádherné!

    OdpovědětVymazat
  11. Wow, Markétko, tak to bílé tričko s černými mašličkami se mi šíleně líbí...takový Audrey Hepburn styl, to miluju! Sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Páni super oblečení...
    Moc ti to na těch fotkách sluší ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Máš krásné fotky.. A úžasné sáčko (:

    OdpovědětVymazat
  14. obojí oblečení krásně sladěné, modelka nádherná...co víc dodat...fakt jednička s hvězdičkou:)...legíny super:)pa Romča;)

    OdpovědětVymazat
  15. Díky za tipy, mám alespoň nějakou inspiraci:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Wow, no nádhera - vypadáš moc krásně! A máš skvělou postavu. To tričko je parádní. :)

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe