TEPLOUČKÝ CARDIGAN

18:17


Když jsme s Františkem začátkem roku vyrazili na pár dní do Budapešti, objevila jsem při procházení města skvělý svetr v Zaře, kterému prostě a jednoduše nešlo odolat. Byl měkoučký, hřejivý a hlavně krásný. Oblíbila jsem si ho natolik, že jsem ho prakticky nevysvlékla a ač už disponuje skoro celoplošným pokrytím žmolky, stejně ho nedám z ruky. Je prostě skvělý! 


V praktičnosti svetru si libuji především v těchto přechodových obdobích roku. Přeci jen ač to venku chvílemi vypadá na pořádnou plískanici, žádná třeskutá zima se nekoná a tak hřejivý cardigan skvěle užiji. Stačí si vzít více vrstev a já i melounek jsme v teple! 

S Barčou jsme si udělali procházku k rybníku a pořídily tak další krásné snímky. Pokud sháníte dobrého fotografa, který Vám udělá originální a hlavně přirozené snímky, koukněte na její facebook.  


EN//
At the beginning of the year we went to a couple of days to Budapest and I found there great sweater. It was at Zara. This sweater was feathery, warm and most beautiful. I enjoyed it so much that practically not undressed. It's just great!

In practicality sweater is the best in these transitional times of the year. After all, outside is cold weather and so warm cardigan perfectly enjoyable. Just take more clothes and I  and my belly are warm!

With Barbora Bistiak we walked to the pond and took another beautiful pictures. If you are looking for a good photographer who makes you original and most natural images, look at her facebook.

FOTO: Barbora Bistiak

Cardigan Zara, triko HM, šála HM, džíny HM (těhotenské)

You Might Also Like

4 komentářů

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe