TAK ZAS NĚKDY PŘÍŠTĚ

19:00


Návštěva Bali pro nás byla jednou z těch dovolených, na které budeme rádi vzpomínat. Po dlouhé době jsme si užili odpočinkovou dovolenou, při které jsme se pouze nehonili z místa na místo, ale více se zaměřili na poznání místní kultury a příjemný relax v místních chrámech a hotelových lázních. Vždyť právě Bali je pro relaxování jak stvořené, a tak by bylo škoda si toto místo užít pouze ve spěchu. Pokud si pro svou dovolenou zvolíte indonézský ostrov Bali, následujte místní rytmus a zaměřte se na balijskou kulturu, která má co nabídnout. Třeba si tak z tohoto světa stejně jako my odnesete myšlenku, že není nutné se v životě neustále za něcím honit.


Our visit of  Bali has been one of the holidays which we will remember. After a long time we enjoyed a relaxing holiday, which we did not pursue only from place to place, but more exlored the local culture and comfortable relaxation in the local temples and the hotel's spa. It is precisely Bali is ideal for relaxing and it would be a shame this place used only in a hurry. If you choose for your holiday this beautiful indonesian island i recommanded  focus on local culture that has much to offer. This island showed us that there is no need in life is constantly chasing after something. And this is why is Bali beautiful memory for us.
Více také na druhém blogu:

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Všichni mluví o Bali, a pak jsem tu já, která ani pořádně neví, kde leží. :-) Proto si určitě moc ráda pročtu předchozí články!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že z nich získáš ten správný obraz o Bali. Zkus taky můj foodblog, kde jsme se s manželem Bali také věnovali :). NEPLECHA NA PLECHU

      Vymazat
  2. Ah, Bali to je nádhera)
    http://enisara.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Bali vyzerá ako nádherné miesto, veľmi rada by som ho niekedy navštívila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wau! Prekrásne fotky! A ešte krajšie to muselo byť na živo! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Doufám, že se na Bali jednoho dne podívám a užiju si to

    OdpovědětVymazat
  6. juuj to muselo byt uzasne! Zavidim a dufam, ze aj ja raz pojdem :)

    Pozyvam na luxusnu giveaway o Rowenta kulmu a DOVE vlasovy balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. O Balí vím prakticky díky instagramu. Ne, že bych nevěděla, že existuje... :D Ale letos se tam vydalo pár blogerek a četla jsem pár článků, viděla spousta fotek... Určitě je to úplně jiná kultura, pro mě byla i Austrálie letos dost velkým dobrodružstvím.
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Zní to úplně idealisticky! :) Ráda se podívám i na druhý blog :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe