ANATARA ULUWATU RESORT BALI

19:19



Bali je velmi rozmanité a nabízí snad vše na co si lze vzpomenout. I přesto, že místní prales v okolí Ubudu zláká ke své návštěvě skoro každého, není naškodu naplánovat dovolenou tak, abyste jednu část dovolené strávili v zeleném vnitrozemí ostrova a tu druhou na jeho divokém pobřeží. I my jsme se touto teorií řídili a proto jsme pro náš pobyt zvolili hotely dva. První polovinu pobytu jsme strávili v nádherném hotelu Hanging garden of Bali a tu druhou věnovali o něco komerčnějšímu hotelu Anatara Uluwatu.

Anantara Uluwatu Bali resort se nachází na strmém útesu v jižní části ostrova. Je to velký resort, který disponuje 74 pokoji, z nichž snad všechny nabízí nádherný pohled na moře s panoramatickým výhledem na sopky blízkého ostrova Jáva. Je zde opravdu dechberoucí západ slunce, který můžete pozorovat z vířivky přímo z balkónu vašeho pokoje. Pokoje jsou velmi prostorné, nabízí opravdový komfort a pokud si nevystačíte s vířivkou, ale od ubytování čekáte něco více, lze se ubytovat v pokojích se soukromým bazénem. 




Vyznavači dobrého jídla zajisté ocení možnost stravování v jedné ze třech restaurací hotelu. Je zde skvělá Sushi restaurace nabízející chutné pokrmy z čerstvě ulovených ryb. Druhá se nachází u bazénu. Nabízí mezinárodní kuchyni a tématické večery s BBQ. Nás nejvíce oslovila restaurace 360°, kde jsem byli prakticky denně, zajímala nás totiž především místní kuchyně a tím, že tato resturace nabízí především západní, indonézskou, Balinézkou a asijskou kuchyni, strávili jsme zde nejvíce času. 

Porovnávat oba hotely by bylo snad nemožné. Anantara je velký resort, který vám nenabídne tolik soukromí jako exotický Hanging garden of Bali, na druhou stranu však díky své velikosti nabízí větší množství služeb a honosnější nabídku v jídelním lístku. Oba uspokojí náročnou klientelu a splní požadavky příjemně strávené dovolené.



Bali offers everything what you want. Local forest near Ubud allure everyone, but the best is plan your vacation at more places of the island. We followed this theory and chose two hotels for stay. First part we spent in hotel Hanging Garden of Bali, which is surrounded by wild forest and the other in big resort Anatara Uluwatu on the wild coast.

Anantara Uluwatu Bali resort is located on a steep cliff at the southern part of the island. It's a big resort, which has 74 rooms. From all of them is a spectacular sea view with panoramic views of  volcano of island of Java. There is really breathtaking sunsets that can be seen from the jacuzzi from the balcony of your room. The rooms are very large, offer real comfort and if you find insufficient with a jaccuzi you can be accomoded in rooms with private pool.

Lovers of good food will appreciate the possibility to eating in one of three restaurants. There is excellent Sushi restaurant offering delicious dishes of freshly caught fish. The second is located at poolside. It offers international cuisine and sometimes there are possibility of BBQ. I felt in love to the restaurant 360°. This restaurant is located on the roof of hotel and offer not only excelent view but really good food. We wanted to taste local cuisine and because this restaurant offers western, Indonesian, Balinese and Asian cuisine, we spent the most time here. 

Compare the two hotels would perhaps be impossible. Anantara is a great resort that will not offer much privacy as Hanging Garden of Bali, on the other side Anantara offers more services and more extensive menu in the restaurants. Both will satisfy the most demanding clients and meet the requirements to spend a pleasant holiday. 
 
 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. To je krása! Stejně jako Hanging gardens of Bali, oba mají své kouzlo! Asi bych nevěděla, který si vybrat radši :))

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné fotky, vypadá to tam moc krásně. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe