PODZIM

21:21


S myšlenkou na to, že v poslední době je toho tolik, že nestíhám vstřebávat všechny zážitky, si čím dál více uvědomuji, že čím jsem starší, tím ten život běží tak nějak rychleji než obvykle. Ano, běží fakt neskutečně rychle, ale já si to neskutečně užívám. Užívám si to, že se pořád něco děje a já se nestíhám ani chvíli nudit. Je skvělé mít život plný zážitků a já doufám, že to nikdy nepřestane. 

Listopad byl pro mě plný všeho nového. Zažila jsem spoustu zajímavých situací,  které pro mě byly jak pozitivní tak i mírně negativní. Podzimem jsem profrčela ani nevím jak, a těším se na to, co následující měsíce přinesou.

 

Začátkem měsíce jsme se opět sešly s Bárou a nafotily spoustu krásných fotek. Byl to skvělý den, obě jsme sice mrzly, ale venku bylo krásně a z příjemného odpoledne vzešla spousta skvělých fotek. Bára prostě dokáže svět vidět přes fotoaparát ještě stokrát hezčí než já.

V listopadu přišlo spoustu zvratů v práci a poklidný pracovní proces se tak obrátil zcela na ruby.  

Třetí týden přinesl Restaurant Day v Liberci. Byla to skvělá akce, ke které jsem se dostala v podstatě jak slepá k houslím a to hned v pozici cukrářky. Upekla jsem spoustu perníků, cupcaků, několik dortů a uvařila menší várku domácí čokolády. Po všem se slehla zem už po hodině a půl a já ani nestíhala rozdávat vizitky. Že bych udělala kariéru jako cukrářka? :) To asi není reálné, spíš je to jen sladký sen. Každopádně už nyní se nemůžu dočkat příštího Restaurant Day.

Koncem měsíce pak přišel čas na odpočinek a já ho pojala odpočinkovým dnem v Praze. Prošla jsem se po obchodech, památkách a s manželem zakončila den ve své oblíbené kubánské restauraci La Bodeguita del Medio. Miluju ty jejich dezerty. Listopad byl prostě skvělý a já doufám, že prosinec bude ještě lepší, vždyť přichází Vánoce! Nejkrásnější svátky roku.


You Might Also Like

9 komentářů

  1. A počkaj ešte ked budeš mať dieťa. Vtedy ten život uteká ešte rýchlejšie. Každý jeden den ubehne rýchlo.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky :) to jídlo vypadá nádherně!
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou hrozně krásné. Máš super blog, tvoje články se čtou samy. Přeji hodně pravidelných čtenářů, už jsem taky jednou z nich :)

    Unknownie.blogspot.cz || Life Abroad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu a doufám že se ti blog bude líbit i nadále.

      Vymazat
  4. Máš pravdu, čím som staršia, tým sa mi zdá, že čas rýchlejšie uteká. Nemôžem uveriť, že už za rohom sú Vianoce.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný záběry!^^ K té cukrářce->proč jen sladký sen:).... Já myslím, že to není nereálné:p. Tak až budeš mít nějakou útulnou malou kavárno-cukrárnu, tak se těším:p

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba se jednou poštěstí a opravdu se tento sen stane realitou :) Děkuju

      Vymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe