MILUJU PRUHY

21:53


Poněkud příznivé počasí a teploty stále nad nulou mne nutí k tomu, abych  i oblečení, ve kterém vyrazím ven, volila spíše v podzimním, než zimním duchu.  Teplo mi sice vyhovuje, ale musím přiznat, že sníh  mi k tomuto období chybí a s blížícím se Štědrým dnem bych si ho přála čím dál tím více. Ani si sama už nevybavuji, kdy naposled byl Štědrý den pod sněhovou pokrývkou. Prosinec bez sněhu ve mě tak nějak nedokáže vyvolat ten krásný vánoční pocit a tak nezbývá nic jiného, než si ho navodit alespoň rozsvícením svíček a pečením cukroví. Miluji tu vůni perníku, která provoní celý byt.

Díky tomu, že mě vánoční atmosféra jaksi zatím míjí, zamrzla jsem v čase, a až teprve nyní jsem si uvědomila, že Štědrý den je již za týden. Vždyť já nemám ani nakoupené dárky! Ani připravené cukroví pro rodinu! A o vánoční výzdobě ani nemluvím. Na okně mi svítí pouze jeden vánoční svícen a v bytě připomíná nadcházející svátky pouze několik rozsvícených svíček. Není čas ztrácet čas! 



Tento outfit se stal v poslední době mým nejoblíbenějším. Nosím ho velmi často. Je pohodlný a odpovídá i letošním prosincovým teplotám. Je složen z mých nejoblíbenějších kousků, které nejsou až tak staré. 
Dlouho jsem si chtěla pořídit legíny, ale když jsem je sháněla, nenacházela žádné, které by mi padly. Letos na podzim mě konečně jedny oslovily a nyní na ně nedám dopustit. I mikinu jsem kupovala teprve nedávno. Nadchnul mě její atypický střih i praktičnost, dá se nosit od léta až do zimy a to je to co já přesně potřebuji. Co se týče kabátu, tak k němu snad nemám co dodat. Původně, když jsem ho v Mangu zahlédla, nebyla jsem si úplně jistá, zda si ho mám koupit, ale cena mě přesvědčila a najednou byl můj. No a nyní je mým frekventovanějším kabátem ve skříni.

 


Outfit jsme fotily jako obvykle s Barčou. Vybraly jsme opuštěné parkoviště u nákupního centra Nisa, které krásně zapadlo k tomuto minimalistickému modelu. I počasí nám krásně přálo a tak vznikly opět krásné fotky. Snad se letos dočkám i zasněžených fotek. To je asi nereálné že?


You Might Also Like

11 komentářů

  1. To triko vypadá zezadu tak krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kabátek a triko jsou superultramegaboží!! :D
    http://nessazivot.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. The pictures are great! I love your blog:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  4. The pictures are great! I love your blog:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  5. fotografka ti robi velmi pekne mood fotky :)
    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi pekny outfit, mne taktiez chyba sneh a tiez darceky a kolace :D ale verim, ze to cez vikend stihnem dobehnut :)

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi pěký a příjemný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, ten výstřih na zádech je skvělý! Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe