S OBROUČKY NA OČÍCH

20:58


Doteď si vybavuji ten pocit, když jsem na obličej nasadila první dioptrické brýle. Pocit to nebyl zrovna dvakrát příjemný. Vypadala jsem tak nějak jinak než doposud. Bylo mi 14 a já se neskutečně bála jít do školy. Věděla jsem, že budu středem posměchu. No, možná nevěděla, ale myslela jsem si to. K mému překvapení však realita byla úplně jiná. Nikdo se mi nesmál a já se začala cítit aspoň trochu dobře. Brýle už nosím skoro 14 let a pořád si na ně nemohu zvyknout. Nemohu přijít na to, proč nevydrží ani pět minut čisté a asi nikdy nepochopím proč je pořád hledám. Čočky se mi nenosí dobře a na to, abych šla na operaci jsem moc velký srab. 

Sklíčka mám opět poškrábaná. Čeká mě nový výběr obrub, a mě se tak moc nechce hledat nový rámeček, přes který budu muset koukat na svět. Zvykla jsem si na tento svůj úzkoobrubový úhel pohledu i vzhled, který mi dává a proto ho nerada měním. Nechci zas vypadat jinak, ale jak se říká změna je život a tak vzhůru novým zítřkům.   



Co vy a brýle? Podléháte novým trendům nebo se raději držíte toho, co máte za ty roky ozkoušené?

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Já bych měla brýle též nosit, ale nenosim, prijde mi, ze mi nesedi :/ Ale tobe moc slusi!

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych měla také nosit brýle, ale bolí mne z nich hlava, hůř se mi v nich orientuje... no zatím je mám sice celkem ráda, ale jen na řízení nebo ve škole :D Tobě ale tyhle moc sluší! Doufám, že se ti podaří vybrat další, které se k tobě budou hodit :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já novým trendům moc nepodléhám, vybírám si podle toho, co se mi líbí. Když se mi líbí něco, co mají všichni, nekoupím si to už jenom z principu :D Ale nový trend, že brýle nosí i ti, kdo je nepotřebují, se mi moc nelíbí. U nás ve třídě je jeden kluk, co si myslí, že v nich vypadá chytřejší, a to je podle mě úplně nejvíc na pěst.
    No jo, ty a spousty dalších lidí z toho někdy měli mindráky, a teď je lidé nosí, i když nemusí :D Kam to ten svět spěje... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Náhodou, s brýlemi vypadáš skvěle!:) Já teď budu mít brýle už rok, nosím je jen ve škole, když se promítá prezentace apod., dřív mě z nich bolely oči a necítila jsem se v nich, ale zvykám si. Mám klasické černé RayBanky, které zkombinuju úplně se vším^^

    carolinegrey.blogspot.cz ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsem na tom hodně podobně, brýle nosím už asi tak od třetí třídy (teď jsem v prváku na vysoké) a taky jsem si na ně ještě stále nezvykla.. Neustále si je musím posouvat a snad nikdy mi nevydrží čísté, čočky sice občas nosím, ale za chvilku mi z nich pálí oči a na operaci se zatím jít bojím.. nehledě na to, že mám tolik dioptrií, že by mi je ani na nulu nestáhli. Ach, jak já závidím lidem, co vidí i bez brýlích :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Ty si kočka!:-) Brýle ti sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já brýle nenosím, tudíž nepodléhám ničemu, ale tobě moc sluší :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  8. Mě brýle nesluší, mám je nosit asi od svých dvanácti, ale dala jsem přednost kontaktním čočkám, se kterými jsem spokojená mnohem více.

    Dendy - lifestyle

    OdpovědětVymazat
  9. Mě strašně moc zaujala ta tvoje halenka :-) Je krásná.

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe