POD PALMAMI

20:50


Nikdy jsem nebyla velkým milovníkem lenošení na pláži. Nějak mi tento způsob odpočinku nepřirostl k srdci a tak i na místech, která jsou pro relax jako předurčená, se snažím odpočívat jinak, než je zvykem. Odpočívám po svém. Procházím se městem, zkoumám lodě v přístavu, počítám palmy v palmovém háji nebo na kole objíždím ostrov stále do kola. Jsem ráda, že jsme v tomto s manželem stejní. Oba víme, že lenošení je krásná činnost, ale my si ji raději pošetříme na důchod. 


Tentokrát jsme vyrazili do centra ostrova La Digue. Chtěli jsme koupit lístky na trajekt na sousední ostrov Praslin a zároveň nakoupit domů suvenýry. Nerada tyto nákupy nechávám na poslední chvíli.

I přes příjemný vítr od oceánu, bylo velké vedro, proto jsem zvolila tento jednoduchý a hlavně vzdušný outfit. Tuto košili bez rukávů jsem si pořídila před odletem na dovolenou v HM. Vrcholily slevy a tak mě přišla na krásných 70,- Kč. Příjemně mě překvapilo, že i v probraných slevách se dá pořídit spousta zajímavých kousků. Také jste při posledních slevách udělali nějakou zajímavou koupi? 


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Krásne fotky!!!! :D

    Pozývam ťa aj všetkých tvojich čitateľov na GIVEAWAY !!!!!!!!!!!!!
    Girl with pink nails - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, to mi nedělej! Celé prostředí vypadá prostě božsky, jak z nějakého pohledu :) Tobě to moc sluší, košile je skvělá a za tu cenu.. skvělý kup! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. nádherné fotografie a místo a líbí se mi i tvé halenka!

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe