NÁKUPY V DETAILECH

19:45

 
V posledních dnech se cítím unavenější než obvykle. Asi na mě dolehla jarní únava až nyní. Takhle to přeci dál nejde a tak ač mám povinností nad hlavu, snažím se nic nepřehánět a o něco více relaxovat. Každý relaxujeme jinak. Někdo k tomu potřebuje dovolenou, jiný se natáhne u telky. Já odpočívám různými způsoby a kupodivu stále objevuji další nové varianty. Nikdy by mě nenapadlo, že si odpočinu při nákupech, vždycky jsem je totiž brala jako stresovou záležitost, ale díky úternímu výletu s mamku, kdy jsme si zajely na nákupy do Prahy, jsem se naučila odpočívat zase trochu jinak.

Konečně jsem taky jednou jela nakupovat jen tak, a né protože mi něco v šatníku chybí. Zašly jsme si na kávu, podebatily o strastech a slastech každodenního života a prozkoumaly co nového nám módní svět prostřednictvím obchodů nabízí.

 

Když jsem v Praze, ráda zavítám do obchodu Liu Jo. K mému překvapení na místě tohoto obchodu stál úplně nový butik s názvem Twin-set. Wau, hodně jsem o tomto obchodu slyšela, ale zatím jsem neměla tu čest, butik osobně navštívit. Ta chvíle nastala až nyní a já si ji plně užila. Dokonce jsem ani nepřišla zkrátka... Je hezké mít vlastní styl, ale myslím si, že je čas od času vhodné šatník doplnit něčím úplně jiným. V mém případě Twin-set tuto myšlenku splnil na jedničku, a tak jsem šatník doplnila o lehce extravagantní mikinu.

Další úspěšnou zastávkou bylo Mango, kde jsem pořídila letní kalhoty a croop top. Cestou domů jsme ještě tradičně zavítaly do Ikei a doplnili domácí výbavu u nezbytné svíčky.


 

Před nedávnem mi také začal docházet můj oblíbený krém Inositol, který jsem v Yves rocher pravidelně kupovala. K mé smůle tuto řadu již před nějakou dobou zrušili a tak jsem musela sáhnout po nové vylepšené variantě. Dle doporučení jsem koupila krém pod názvem Elixír. No, jak sám název napovídá, asi to bude malý zázrak. 

Nesmím také zapomenout na hezký dárek od kolegyně. Dostala jsem od ní parfém s velmi příjemnou vůní a byla tak velmi mile překvapena dobrým vkusem i tím, že mi někdo dává dárky aniž bych cokoliv slavila. Dobrý lidé prostě stále ještě existují. 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Skvělé kousky :) svíčky z ikei mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo, ty kalhoty jsou super, asi se budu muset stavit v mangu (já vim "muset" :D )

    OdpovědětVymazat
  3. Super věcičky, hlavně oblečení... Jeden kousek hezčí, než ten druhý :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné věci :) Já se při nákupech taky vždy skvěle odreaguji

    OdpovědětVymazat
  5. Černobílá kombinace je nesmrtelná! :) Kousky vypadají parádně :))

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasné kousky, černobílá je nejlepší. :-) já nâkupy miluji, díky nim se vždy odreaguji.
    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe