ZÁKLAD MÉHO ŠATNÍKU

21:07


Módu mám velmi ráda. Ráda sleduji nové trendy a ráda přemýšlím nad tím, jak co zkombinovat, jsou však dny, kdy mě nebaví vůbec nic a tak myšlenka toho, zda se tato sukně hodí k tamhle tomu topu je pro mě v takové chvíli jaksi složitá. Bohužel totiž nepatřím mezi ty, kterým by módní nápady pokaždé naskakovaly automaticky. Některé své outfity si musím prostě promyslet. Právě v těchto chvílích přichází moment slávy pro "záchranné" kousky oblečení. Kousky, které nosím nejraději a které považuji za zkombinovatelné skoro se vším.

To, že za jeden z těchto kousků považuji bílou košili, snad nikoho nepřekvapí. Je tou svršek, který se dá nosit kdykoliv, kamkoliv a s čímkoliv, prostě univerzál, kterých mám v různých obměnách ve skříni hned několik a myslím, že tomu nikdy nebude jinak. Za stejnou klasiku považuji i černá saka. Která jsou v oblasti svršků kouskem, který nikdy neurazí, a když se pěkně ozvláštní, může i příjemně překvapit.

Na podzim jsem v Zaře opět objevila trika s pruhy. Tentokrát jsem neváhala a hned jsem jich nakoupila několik, v různých střizích a barvách. S pruhy přeci není nikdy nuda. Navíc tato bavlněná trička mi jsou pohodlná a dají se zkombinovat jak do elegantnějších, tak streetových modelů. Kombinace s modrými džínami může být pro někoho nudná, ale já se v ní cítím skvěle.

Když jsem byla v pubertě, nechápala jsem, proč si mamka kupuje snad na každém nákupu oblečení propínací svetřík. Myšlenka, že už jich má několik a navíc snad všechny vypadají stejně, mi kolovala hlavou. Po pár letech jsem však pochopila proč touto "úchylkou" trpěla a stále trpí a ke svému překvapení jsem ji také podědila. Tyto svetříky jsou jednoduše praktické a vypadají dobře a tak i já nyní zastávám stanovisko, že jich není nikdy dost.


Určitě se ve většině oblíbených univerzálních kouscích shodujeme. Jsou to totiž kousky, které má doma každý. Kdyby totiž nebyly tak oblíbené, asi by se nenosily napříč staletími. A kdyby se vám jejich nošení mohlo zdát někdy bez nápadu, použijte zajímavou brož a zbytečně si s tím, že dnes nejste extra originální, nelámejte hlavu. Důležité je, že se cítíte v tomto oblečení dobře.

Jaké další záchranné kousky jste si oblíbili vy?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Moc pěkné kousky, opravdu slušivé a lichotivé...:-)) i kabelka.
    Ale tato jde ke všemu.
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Svetříky jsou pecka. Je fakt, že letos jsem se v zimě zamilovala do dlouhých pletených cardiganů, takže jsem svetříky nosila minimálně. Trička s pruhy jsou skvělá. Já absolutně ujíždím v posledních týdnech na obyčejných pánských basic tričkách. To pohodlí je prostě super. Dá se to kombinovat se vším, nosím k tomu co se mi zlíbí a v práci je to pro mě nejvyhovující kousek :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím,že letošní pruhovaná trika ze Zary rozhodně stály za koupení :) Já teda pruhy nenosím až tak často, takže nakonec jsem se spokojila s těmi, co mam doma.
    já bych neobešla bez černého saka ka černé sukně :).

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné! Kdybych měla popsat můj šatník, tak by vypadal velmi podobně. Akorát bych dodala například mé oblíbené, nesmrtelné punčochy od Gabky - http://www.s-fashion.cz/7-damske-leginy , bez kterých bych nedala ani ránu :-D. Nosím je skoro pořád ke všem příležitostem.

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe