PONČO

18:16


Pončo? No co k tomu říci. Od té doby co jsem před pár lety shlédla film Ďábel nosí Pradu, mi věta: Pončo jo? Kterou pronesla Andy při zkoušení nových kousků pod vedením Nigela, tak nějak utkvěla v paměti. To už jsem tu však jednou psala...

Když jsem byla v pubertě, ani ve snu by mě nenapadlo, že na sebe něco takového jako je pončo obléknu. V té době mi móda ještě moc neříkala, ale časy se mění a móda se mi za těch pár let vryla pod kůži. Nyní mám ponč v šatníku hned dvě, jedno ve formě svetru a druhé ve formě tohoto kabátku. No co vám budu povídat, hned jak jsem ho viděla, musela jsem si ho pořídit.

 

Pro focení jsme tentokrát s Barčou zvolili centrum Liberce. Mrzelo mě, že zrovna nebylo hezké počasí, ale i přesto Bára jako vždy vykouzlila krásné fotky. Je to prostě šikulka, no posuďte samy.






You Might Also Like

5 komentářů

  1. Podle mě vypadá skvostně a celkově se k tobě hodí. Poncho doma nemám, ale mám čivavu a ta se jmenuje Pancho :D

    Blog by Lori Horton

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je tak trochu jiné pončo, než jsem zvyklý vídat, takový hybrid mezi pončem a krátkým kabátem, ale vypadá skvěle a perfektně ti sedne ^_^

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  3. kráásny outfit ! :) super fotky a to pončo ti veľmi pristane :))

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné fotky!♥ také teď podobný pončo-kabátek sháním :) líbil by se mi nějaký jednoduchý béžový, ale nikde na něj nemůžu narazit:)

    www.Lorietta.cz

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe