OSMANYHO KABÁT

19:51


Je konec ledna, a ač je zima v plném proudu, venku není taková zima, jak by člověk v tomto měsíci předpokládal. Žádné mínusové mrazy se nekonají a sníh, který tu a tam napadne, je za pár dní zcela pryč. 

Zimu mám ráda. Mám ráda romanticky zasněženou mrazivou krajinu, kterou v posledních dnech vídám jen v knížkách s ilustracemi Lady. Letošní leden moc této zimě nepřeje. A ač mě to trochu mrzí, vždy se snažím na všem hledat něco pozitivního. Možná právě proto jsem si poslední dny oblíbila pro poměrně příznivé teploty nad nulou. Nenutí mě oblékat se do tlustých svetrů, neprodyšných kabátů či zateplených bund a naopak přeje tomu, aby člověk mohl obléknout oblečení, které by normálně v tomto zimním měsíci nenosil. 

Když už si s námi počasí takto pohrává, ráda si čas od času obléknu i některý ze svých oblíbených nezimních kousků. Jedním z nich je tento lehký kabát, který bych za normálních okolností oblékla až na začátku dubna. Po doplněný kabátku teplým černým rolákem jsem se však rozhodla ho po pár měsících provětrat z šatníku a nafotit s Barčou právě tento lehčí outfit. Možná jsem blázen, když takovéto kousky nosím už teď, ale vždyť i to počasí je bláznivé? 
 

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Krásný kabát! Hlavně je neokoukaný a nevidí se hned tak na každém. Tak se pozná designérský nebo na míru šitý kousek.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kabát je zajímavej, sluší Ti to :) A ta červená rtěnka je super
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabátek je opravdu krásný, luxusní kousek. Já bydlím na horách, takže je mým nejlepším kamarádem teplý sportovní kabát, velká šála a čepice =)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný kabátek! Moc se mi líbí vzorek a je hned poznat i perfektní zpracování, tleskám výběru, je vážně skvělý :o)

    OdpovědětVymazat
  5. V prvé řadě se přiznám, že se mi hrozně líbí jakým stylem píšeš své články :) Vždycky je zhltnu ani nevím jak :) Proto se asi pokaždé těším z toho, když vidím nový článek!!!
    Já moc na tyhle vzorované kabáty a ještě ve výrazných barvách nejsem, ale tobě padne jak ulitý a když vidím ty fotky, klidně bych ho na sebe také navlékla, kdybych si byla jistá, že mi bude tak slušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuju, jsem ráda, že se ti mé články líbí a velice mě to těší.

      Vymazat
  6. krásný kabát moc ti sluší :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten kabátek je úžasnej! <3 http://fashionsauna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe