NA TÓNECH HUDBY

20:27




Nemám ráda jízdu autem, celkově musím přiznat, že žádný z dopravních prostředků dnešní doby si nezískal moji přízeň. Bohužel si však život bez nich už nedokáži představit a tak můžu být jen ráda, že byly vynalezeny. Tento víkend jsme v autě strávili více času než obvykle a díky brzkému stmívání jsme většinu času najezdili ve tmě, která jaksi brání sledování okolní krajiny a tak jedinou zábavou, která tento čas zkrátí je poslouchání hudby. 

Existují písně, při jejichž poslechu si ve vteřině vybavím různé situace.  Jsou to jak blbosti, tak i důležité momenty. Možná i ty blbosti jsou v mém životě důležité, jinak bych si je nejspíš nepamatovala. Podobnou blbostí se mi v životě ukotvila píseň Sweet child of mine Od Guns N´Roses a od té doby se mi v životě jakoby náhodou plete do cesty až podezřele často, vždy ve chvíli, kdy mě čeká něco velmi významného. Již při zaznění prvních tónů kytary mám takový zvláštní pocit, který mi v hlavě promítne různé životní situace. Stejný pocit jsem měla i při pohledu na tuto košili plnou zbraní a růží. Tu jsem prostě nemohla v Oodji nechat!






Pro tentokrát jsem vyrazila fotit s pro tento blog novou fotografkou Barborou Bistiakovou. Musím přiznat, že na toto focení jsem se velmi těšila, protože Bářiny fotky, které jsem měla možnost shlédnout na jejich facebookovských stránkách mě naprosto okouzlily a tak jsem byla zvědavá, jaké fotky z naší spolupráce vzejdou. Byla to velmi pěkně strávená neděle se skvělým výsledkem. Co myslíte?




You Might Also Like

8 komentářů

  1. Tak tady na těch fotkách vypadáš naprosto fantasticky! Asi to dělají ty rovné vlasy :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. dnes je to barevně dost jednolité, ale mně se to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou super a moc ti to na nich slusi!
    Jinak, kdyz jsi psala, ze mas rada rockovou hudbu, tak zkus online poslouchat Rock radio. Podle me jedna z nejlepsich stanic a s minimem reklam. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krása! Moc Ti to sluší! A ty vlasy... <3 Nádhera!
    Jinak s hudbou to mám podobně, strašná spousta písní ve mě vzbuzuje ještě víc vzpomínek a pocitů...

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky, veľmi ti pristane. A tu pešničku mám hrozne rada :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. kde je to prosím focené?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Liberci, venku před univerzitní budovou F na Husovce.

      Vymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe