KDYŽ CHCI ZAKRÝT VŠECHNY NEDOKONALOSTI

20:12

V zimě se mi vždycky zhorší pleť a až do jara se se můžu s broskvovou pletí rozloučit. No jo nedá se nic dělat, ještě že existují krycí korektory a pudry, jaké jsou ty mé oblíbené v tomto ročním období?


  • Podkladový krém Giordani Gold Adaptive Foundation.
Obal tvrdí, že se jedná o lehký podkladový krém s delikátní texturou, který se snadno roztírá a bezvadně splyne s individuálním barevným tónem vaší pleti. Mikropigmenty inspirované půvabem opálů se postarají o hladké, přirozené líčení, které zůstane bezvadné až na 8 hodin. 
Můj názor není zní o něco jednoduššeji. Tento podkladový krém jsem si oblíbila především proto, že jako jeden z mála působí opravdu přirozeně, nedělá žádnou velkou nepřirozenou vrstvu na obličeji a přitom pěkně kryje. Neucpává póry a tak pleť může celkem dobře dýchat :-).

  • Korektor Very me
Tento korektor používám už 7 let, za tu dobu změnil několikrát obal, ale efekt je pořád stejný. Co se mi na něm nejvíce líbí je, že když jej nanesete na pupínek, tak nejen že ho zakryje, ale díky svým léčivým účinkům pupínek jemně vysušuje a nedráždí. Pěkně kryje a má dlouhodobou výdrž na obličeji.

  • Pudr Stay matte
Myslím, že o tomto pudru už bylo na blogspotu napsáno nesčetně mnoho článků a ani já jsem se této vlně psaný věhlasných článků nevyhnula. Stay matte je prostě jedničkou mezi pudry. Jako jeden z mála pudrů je opravdu světlý, pleť dělá dokonale matnou a jemnou na dotek. Pokud chcete o mém názoru na tento pudr vědět více přečtěte si můj minulý kometický článek.


You Might Also Like

12 komentářů

  1. Nad Makeupem taky přemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten korektor chci vyzkoušet :)))

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten korektor také mám a je vážně super

      Vymazat
  3. Stay Matte je opravdu zázrak, je to výborný pudr :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek.
    Jinak u mě na blogu právě probíhá soutěž, ráda bych tě pozvala a moc mě potěší, když se zúčastníš : http://dullsinea.blogspot.cz/2013/03/soutez.html

    OdpovědětVymazat
  5. Tento pudr je už podle mě klasika :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně bohužel tento pudr moc nesedí :( Korektor vyzkouším, už mi dochází. Jinak ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento pudr jsem si nedávno koupila a jsem s ním opravdu velmi spokojená, to stejné s korektorem od Very me:-). Co se týče podkladové báze, tak ta mě trošku zklamala, protože mi zrovna dvakrát nesedne, ale ostatní výrobky od Giordani Gold přímo zbožňuji, super článek:-)!

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe