OPRAVDU TO JDE

20:05


V poslední době se s blížícími Vánoci často setkávám s větami typu: Já nemůžu utrácet, mám jen málo peněz, hezký věci jsou děsně drahý... Nejsou nebojte, je to jen o troše trpělivosti... Obléci se v jednom obchodě, na tři příležitosti, do 1000,- a přitom kvalitně a vkusně. Zdá se Vám to nemožné? Možná ano možná ne. Ne v každém obchodě tyto parametry lze splnit, ale pár se jich najde. Pro dnešek jsem vybrala obchod Oodji, příště se pustím třeba do dalších značek :-).

O Oodji jste mohli číst v jednom z mých předešlých článků a já jsem se rozhodla připravit vám článek, ve kterém jsem se  v tomto obchodě oblékla na tři příležitosti: do školy, do kina a na rande za schůdné ceny. Přeci jen se blíží Vánoce a tak se snažím šetřit, ale když nakupuji dárky, tak často zabloudím do obchodu s oblečením a jednoduše neodolám a musím si něco koupit. No jak tuhle situaci zvládnout s čistým svědomím?... Tak, že si koupím něco pěkného a jen za pár chechtáků.

Do školy: 
Do školy se snažím oblékat pohodlně a přitom trochu elegantně. V Oodji jsem tedy vybrala zelené kalhoty za 399,- a košilu s klíckami za 449,- Kč, tudíž součet za tento outfit činní 849,- Kč.

Do kina:
Do kina v něčem pohodlném, stejně je tam tma a pokud nejdeme na randě, tak proč se zbytečně tísnit v nepohodlném oblečení. Džíny 599 + triko 199 = 798,- Kč.

Na rande: 
Když jsem ještě randívala, ráda jsem nosila na rande šaty. Na šaty je možná už v listopadu zima, ale když si k nim vezmete teplé punčocháče a kozačky, určitě nezmrznete :-). Šaty v Oodji za 249,- Kč.

Další fotky na facebooku... Mám dnes nějaký problém s nahráváním :-(.
A co Vy? Máte taky nějký typ na nějaký pěkný nákup?

You Might Also Like

27 komentářů

  1. páni..super příspěvek:) děkuju:) jinak doufám že obchod Oodji se brzo rozšíří i do menších měst :))

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasnej, inspirativní článek! Díky za něj. Kde najdu obchod Oodji?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oodji je aktuálně v Liberci, Ústí nad Labem, Olomouci, Ostravě a Pardubicích.
      Děkuji za pochvalu.

      Vymazat
  3. ja obdivujem ľudí, ktorí si dokážu nájsť oblečenie fakt len za pár šupiek, a nie košelu na 500Kč.. :D trebárs jedna kamarátka kupuje výlučne v sekáčoch a je to jedno z najlepšie sa obliekajúcich dievčat čo poznám.. Teda väčšinou, niekedy je to až veľmi mimo vkus :)
    a vcelku sa mi páčia šaty :)

    OdpovědětVymazat
  4. samozrejme že to ide... netreba mať tričko za 2000tisíc, ked za tu sumu sa da kupit aj tričko, aj sveter, aj nohavice a ešte doplnky.
    Skvely článok!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty se mi hrozně líbí! A za 249? Skvělý!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je super :-O Do Oodji se budu muset jít někdy podívat, za tak levno tak hezké věci :)

    OdpovědětVymazat
  7. miluju oodji. :) mají tam úžasné kousky a skvělou obsluhu mimochodem. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Já osobně si myslím, že drahé věci vždy nemusí být pěkné. Člověk je musí umět "použít" a pokud ne, je to katastrofa! :) A proto já jsem pro levnější kousky a hezky pestrý šatník :))
    V.

    OdpovědětVymazat
  9. kde je vôla, tam je cesta :)

    bola by som rada, keby sa zúčastníš mojej giveaway :)

    justinaforfun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Jednoduché a pěkné :) Jak už jsem psala v Oodji docela ráda nakupuji a mívají tam super slevy takže opravdu za pár korun se dá skvěle nakoupit :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný nápad a zpracování taky :) Oodji máme v Olomouci v Olmypii, ale myslela jsem, že je to drahý obchod tak se tam asi budu muset mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  12. Do Oodji bych se hrozně chtěla podívat, bohužel je jich hrozně málo...snad tam někdy budu mít taky cestu... pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  13. tento příspěvek se ti opravdu povedl :) od Oodji mám dvě košile, každá stála do tří stovek, takže ji řadím mezi ty levnější značky, ale dají se tam vybrat skvělé kousky:)

    OdpovědětVymazat
  14. o Oodji jsem četla akorát u tebe v jednom článku, jinak bych ani nevěděla že existuje :) ale máš odtamtud opravdu hezké kousky. Hrozně se mi líbí ta košile :)

    OdpovědětVymazat
  15. super článek! moc Ti to sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. Super článek :) Já mám vždycky větši rádost když koupíme něco levně a navíc si tomu pak můžu koupit víc :)

    OdpovědětVymazat
  17. Více než objevné, Market ;) Seš prostě lepší než já. Já někdy nakoupím víc věcí v jednom obchodě a většinou tu tisícku přesáhnu, ale je pravda, že když se stihne nějaký začátek sezónního výprodeje v HM nebo FF, může se člověk obléct se vkusem a ještě levně. ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Nejvíce mě zaujal ten třetí outfit a mám otázku. Hodně se mi líbí, když se i v zimě nosí punčocháče a legíny. Nedávno mi mamka dovezla z výletu termo legíny k delšímu pletenému roláku. Bohužel, rolák mi zakryje jen půl zadku a jdou vidět takové ty švy na zadku. Ptala jsem se spolužaček a ty mi to zavrhly, takže mi teď ten rolák leží nečinně ve skříni. Chci se zeptat, jestli ty švy nevadí nebo se to tak nehodí. Popřípadě, co si teda obléci. Děkuju moc za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      s těmi švy bych to neriskovala, často tak holky v zimě vídám a je to dosti zarážející, myslím si že by ses tak mohla stát někomu terčem posměchu, což bys určitě nechtěla :-(. Obě věci bych tedy dohromady nekombinovala, ale rolák do skříně nazaharuj, dá se vzít k jiným kalhotám nebo džínům a na legíny si obleč dlouhý svetr nebo nějakou tuniku :-)

      Vymazat
  19. super príspevok :) rada si prečítam aj ďalšie podobné

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. vyzerá to fakt dobre, ja sa skôr snažím nakupovať v zľavách a výpredajoch, keďže koľko krát nejaká vec v novej kolekcii stojí 40-50eur a zrazu po dvoch-troch týždňoch to ide aj na 15-20eur :)

    OdpovědětVymazat
  21. v obchodech jsou moje oblíbené regály ty se slevami:D..ale tak košile je božská:)

    OdpovědětVymazat
  22. Tu halenku z první fotky má moje sestra a moc ji závidím, protože mě byla malá přes prsa :(

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe