MÓDNÍ INSPIRACE DO NOVÉHO TÝDNE A ČTENÁŘSKÝ NÁVRH TOHO NEJNÁPADITĚJŠÍHO DOPLŇKU

11:49

Jak již už jistě víte, neděle se na tomto blogu nese v duchu pondělní rady co na sebe :-). Ti z Vás, kteří ještě neznáte tuto rubriku, tak můžete nakouknout sem nebo sem nebo sem :-D... Vaše nápady mě baví a proto ani dnes nevynechám šanci Vás inspirovat a na oplátku inspirujte vy mě :-).... 



Čím více se blíží zima, tím více je pro mě náročné najít vhodnou kombinaci oblečení, která by mě zahřála a zárovneň posloužila jako vhodný outfit do práce či čo školy. Jelikož mě zítra čeká náročný den, kdy budu ve škole až do šesti a ve volném blogu musím zařídit spoustu věcí ohledně blogu (čeká mě několik schůzek), musímseobléci elegantně a přitom pohodlně. Co si tedy vezmu na sebe?Protože se počasí pořád ještě mění a tak když se hodně nabalím je mi teplo a naopak když si vezmu málo vrstev je mi zima, vozhodla jsem se, že si zítra obléknu příjemný hřejivý svetřík s polovičními rukávy a sako, které se dá v případě přehřátí sundat :-)... Možná ještě místo lodiček zvolím kozačky, ale jsou tak krásné, že jsem Vám je musela ukázat :-).  


 
Jaký šperk mi navrhnete k tomuto modelu? Jakou dodáte tečku při pondělku. Doplňky jsou tečka, která modelu dodá ucelenost. Na krku již ověnčená jsem, ale chybí mi náramek, takže se nemůhu dočkat, čím můj outfit doladíte... Navrhněte ten nejhezčí doplněk čistě podle Vašich představ. Vytvořte tedy pomocí aplikace PANDORA designer náramek, který by se k tomuto modelu hodil. Potom už stačí jen print screen Vašeho návrhu (stačí na klávesnici stisknout tlačítko "Print Screen" - je umístěné v horní řadě tlačítek nad šipkami. Potom už jen kliknete do těla e-mailu a stisknete tlačítka "ctrl + v". U některých notebooků je pro print screen nutno přidržet tlačítko "fn", které je nalevo od mezerníku a do tohoto zmáčknout "Print Screen", který je také někdy označen jak Prscr), vložit jej jako přílohu e-mailu a zaslat do tohoto pondělí 16:00 hodin na adresu pandoratip@seznam.cz. Tři z těchto návrhů vybere Markéta Hrabánková a z nich vyberu já vítěze, kterého uveřejním na blogu i na fb stránce. Váš styl a nápaditost mne zajímá a jako stvořené k jejich ztvárnění jsou náramky značky PANDORA.  

Svetr Mango, Sako Zara, kahoty Gucci, psaníčko Prada, lodičky Zara 


19.11.2012

Pro dnešek jsem z náramků, které přišly vybrala návrh Žanety. Žaneta už posílala náramek v jednom z minulých  čtenářřských typů a dnes jí opět vybírám, protože její náramek byl bezkonkurenčně nejhezčí. Navíc mě zaujalo, že poslala hned dva náramky najednou, a tak máme čtenáské typy hned dva.


You Might Also Like

20 komentářů

  1. Ty lodičky jsou opravdu nádherné. Nude nebo světlounce růžová barva, jsou opravdu velice praktické :) Moc se mi model líbí, a podobný bych volila určitě také já :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná Markétko, krásné a elegantní a doufám, že schůzky vyšly jak měly ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásný článek :) ty lodičky jsou fakt bomba :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tobě to všude tak sluší!!

    OdpovědětVymazat
  5. super outfit, krásný fotky. Jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný lodičky! :) na fotkách ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty fotky jsou úžasné! Líbí se mi jak ti ladí lodičky se svetříkem:) Moc Ti to sluší Markét:)

    OdpovědětVymazat
  8. Jedním slovem nadhera

    OdpovědětVymazat
  9. Ty botky jsou naprosto dokonalé, ty bych z nohy nesundala

    OdpovědětVymazat
  10. Tak lodičky jsou naprosto dokonalé, ale nevím, jestli ti v nich nebude zima. :) jinak celý outfit se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji jsem ráda, že se náramek líbí:) Tohe tvoření mě moc baví :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jednoduché, elegantní! Paráda... Totiž PRADA!

    OdpovědětVymazat
  13. krásné fotky!Hlavně ta první je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  14. taky bych chtěl, aby stále fotili nové a nové díly Sexu ve městě :/ jooo, slyšela jsem, že se točí obměna toho, jakože co bylo předtím, v dnešní době a mladé herečky (jedna z nich má být i ta, co hrála Serenu v Gossip girl) tak doufám, že to bude pecka! :D
    ps. boží boty!!

    OdpovědětVymazat
  15. Jako vždy ti to moc sluší. Nejvíc se mi líbí lodičky :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to je moc pěkná jednoduše elegantní kombinace

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe