LAST DAY OF AUTUMN

18:51


Listy už definitivně opadaly, zhnědly a tak nás už moc barevných a nejspíš ani těch těplých slunečných dní moc nečeká. Babí léto už definitivně skončilo a přichází čas k tomu abysme se začali oblékat čistě prakticky a hlavně TEPLE! :-)

Dnes tu pro Vás mám tento vycházkový a hlavně teploučký outfit, se kterým se dá vyrazit na poslední letošní výlety do přírody. Já se tedy na žádný výlet v blízké době nechystám, dám raději přednost horkému čaji a nějakému pěknému odpolednímu filmu, ale určitě nehodlám celou zimu sedět doma zazazimovaná u televize.


 Těšíte se na zimu? Nebo tohle období absolutně zavrhujete a těšíte se až se zase za X měsíců setkáme s létem... Já mám tohle období moc ráda a začínám se strašně těšit na sníh.



You Might Also Like

27 komentářů

  1. Marky, ty máš vždycky tak hezky upravené vlasy :) A souhlasím s tebou. Dnes bylo nádherně :) Víc takových dnů. Já mám osobně zimu ráda, protože jí trávím víceméně na horách :)
    V.

    OdpovědětVymazat
  2. kvoli takymto outfitom lubim jesen :)

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasná první fotka :) A já se neskutečně těším na jaro, není línějšího člověka než mě během podzimu a zimy!

    OdpovědětVymazat
  4. nemám rada toto prechodné obdobie :/ mám radšej buď pravú jeseň alebo pravú zimu...tiež uprednostňujem teplé oblečenie :)...už aby bol ten sneh nech sa máme z čoho tešiť :))

    pozývam ťa na môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Já se na zimu celkem těším, sníh mi nevadí:) Jinak ti to opět sluší, máš krásné vlásky a moc se mi líbí ta čapka:)

    OdpovědětVymazat
  6. Markét na Tebe je radost pohledět. Souhlasím s TheFashionManiac, ta první fotka je moc hezká a vlasy také..Požíváš nějaké masky nebo kůru? Vypadají zdravě a mají krásný lesk..A co se týče outfitu, ten je velice povedený-získal si mě Tvůj svetr :) Celkově máš styl, který se mi líbí..Někdy elegantní, někdy sportovní a někdy pohodový :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za pochvalu, ano vlasy si udržuji, pravidelně chodím ke kadeřnici a používám své osvědčené oblíbené výrobky, už jsem o nich tady na blogu jednou psala, byl to jeden z mých prvních článků, takže se jedná jen o pár vět, ale výrobky jsou v něm zmíněné :)
      http://marketatrpisovska.blogspot.cz/2011/11/kosmetika-pro-krasnejsi-vlasy.html

      Vymazat
  7. Ta poslední fotka..wow! máš úžasné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezké fotky! Strašně se mi tu líbí tvoje vlasy!

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný fotky!:) Hrozně Ti to na nich sluší (jako vždycky:))

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle outfit je super, mám ráda kapuce s kožíškem :) Ale se zimou je to už horší. Rozhodně mám radši léto. Ale když sněží na Vánoce, tak to se líbí i mě :), přestože jinak zimu nemusím

    OdpovědětVymazat
  11. Pekny svetrik, vypada, ze zahreje :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Kdyby bylo po mém, byl by podzim celý rok proto mě mrzí, že už končí. Zimu už tak ráda nemám.
    na fotkách tě to moc mrzí

    OdpovědětVymazat
  13. moc ti to sluší:)
    jinak vím že mi do toho nic není ale proč se neúčastníš giveaway,je to škoda:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty fotky jsou moc hezké. Nejvíc se mi líbí kožíšek na kapuce ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky moc se mi líbí tvůj blog a taky to že kupuješ Oriflame :) já hodělám a miluju jejich výrobky. Ale kde studentka VŠ vezme takové finance aby si koupila tak drahé oblečení a doplňky? Nic ve zlém jen mě to zajímá taky bych jednou ráda takhle nakupovala :)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu,.... Je to dost osobní otázka, ale aby nevznikaly nějaká bůh ví jaké myšlenkové nesmysly, tak řeknu, že některé věci dostávám darem (od Ježíška, státnice kulaté narozeniny a podobně) a ostatní si financuji sama ze stipendií nebo účasti v různých projektech a brigádách... doufám, že jsem ti poskytla uspokojivou odpověď :-)

      Vymazat
  16. Milá Markétko, na první fotce ti to nesmírně sluší, lokýnky se nádherně lesknou a kulíšek je parádní!!! Skvělý podzimní outfit! Hezký víkend ;-)

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe