CANNADERM

14:24

V naší rodině je zvykem, že když někdo z úzkého rodinného kruhu jede někam na dovolenou, přiveze příslušníkům rodiny nějaký prezent... Když moji rodiče nedávno odjížděli do lázní, ptali se mě co bych chtěla přivést. Jelikož jsou lázně symbolem zdraví, ani chvilku jsem neváhala a řekla: No nějakou kosmetiku. Mamina mě odbyla odpovědí, že tam asi žádnou kosmetiku prodávat nebudou a za týden přivezla kosmetický balíček :-).

Dlouhá léta se polemizuje o léčivých účincích konopí a o tom zda jej pustit do oběhu v podobě léků v lékárnách. Popravdě co si budem povídat, můj názor je, že konopné léky v lékárnách nikdy nenajdeme, protože pokud by se tak stalo, farmaceutický průmysl by zkrachoval :-). Myslím si, že kdo někdy v životě ozkoušel konopí jako nějakou mastičku, nemůže si jej vynachválit, protože účinky jsou až zarážející. I já patřím mezi tyto lidi a to od té doby, co si mamka před X lety koupila konopnou mastičku (kterou můžete vidět na následujícím obrázku, jako malou dózičku) na ekzém, se kterým dlouhodobě bojovala a po pár použitích tohoto zázraku,  ekzém jako by nebyl. Já tutu mastičku čas od času také použiju a musím říci, že je natolik univerzální, že funguje i na beďary.

  
Balíček, který jsem dostala obsahoval konopný olej, křejivou mast a tyčku na akné od společnosti  Cannaderm. Čtrvrý výrobek je výše zmiňovaná všemocná mast.

O značce:
Firma CANNABIS Pharma-derm je ryze českou společností a má prvenství ve využití konopného oleje v recepturách speciální kosmetiky, vlastní tedy originální receptury na výrobu konopných výrobku. Tuto kosmetiku uvádí na trh pod vlastní značkou Cannaderm... A jak to všechno funguje? Z konopí využívá výhradně konopné semínko ze schválených odrůd konopí setého (tedy technického nebo průmyslového konopí), které neobsahuje žádné návykové psychoaktivní látky. Olej z těchto semínek za studena vylisuje v ochranné atmosféře, aby zachovali všechny jeho bioaktivní složky. Vzniká tak čistý konopný olej. 

Jak to vidím já:
Jak jsem psala výše, konopné masti mě oslovily už dříve, proto mě tento balíček velice potěšil a nejspíš budu dosti nešťastná až dojde, protože přeci jen se nejedná o úplně nejlevnější kosmetiku. Na druhou stranu musím říci, že se jedná o vysokou kvalitu za přiměřenou cenu. Takže  pokud bych byla vydělečně činná, nad cenou bych nepřemýšlela a výrobky si koupila znovu bez váhání.
  • Konopný olej: K čemu bych tento výrobek asi tak přirovnala. Nejvíce mě napadá rybí tuk. Teď si určitě řeknete? NO FUJ! :-D. Nebojte. Konopný olej přirovnávámk rybímu tuku, co se učinnosti na zdraví týče. Jako malí jsme ve školce dostávali lžičku rybího tuku na posílení imunity, a přesně tento princip nalézám i u konopného oleje, s tím rozdílem, že narozdíl od rybího tuku, konopný olej není tak odporný a dá se použít i jako zálivka do salátu :-).  Takže nebojte, nepsala bych vám tu o něčem co je hnusné :-)...  Konopný olej obsahuje omega kyseliny, které jsou ideální pro lidský organizmus. Esenciální mastné kyseliny si lidské tělo nedokáže samo vytvořit a musíme je přijjímat v potravě.
  •  Termolka hřejivé mazání: Tak tenhle výrobek bych označila za číslo jedna, protože když zrekapituluji jaké kosmetické výrobky jsem vyzkoušela za celý rok, tak tento výrobek mi přijde nejpraktičtější a nejvíce překvapivější... Termolka je gel, který slouší k prohřátí pokožky. Určitě se nebudu mílit, když řeknu, že vetšina z nás má problém se studenýma nožkama a právě Termolka je produkt, se kterým jsou studená nožiska pasé. Je založeno na principu výtažku z chilli papričky, která pokožku rozehřeje. Co tedy nepíšou na obalu a podle mě by měli :-D je, že když si nožky namažete a večer se jdete koupat, připadáte si jak kdybyste skočili rovnýma nohama do pekla :-D. Opravdu do v té vodě pekelné štipká a pálí :-D, ale za chvíli to pomine, takže pokud si tento výrobek hodláte koupit, dejte si na to pozor.
  • Tyčinka aknea: Tahle tyčinka je také takový malý zázrak, protože působí prakticky okamžitě. Když si v zrcadle objevíte nějaký hnusný beďar, nemusíte se hned děsit a stačí nanést tuhle tyčinku a během půl dne se pupínek o 50% zlepší. Během dvou dnů, během kterých tyčinku nanesete tak třikrát denně na postižené místo se ten hnusák úplně uklidní a skoro jako kdyby nebyl. Navíc sérum naprosto nádherně voní, teda alespoň mě, protože má krásně příjemnou přírodní vůní, kdyby ho nebylo tak málo matala bych si jí celý obličej :-D.
 

A co vy? Jaké máte zkušenosti s konopnými výrobky (nemyslím tedy jointa, ale léčivé přípravky :-))

You Might Also Like

22 komentářů

  1. S konopnými výrobky zkušenost nemám, ale babička si nějakou mastí maže kolena :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, taky zkušenost nemám, ale asi zajdu do nejbližší prodejny těchto produktů pro tu tyčinku na akné a hlavně mazadlo na ekzém, kterým dost trpím a nemůžu se ho ničím zbavit (kromě kortikoidů - ale ty používat nechci)...

    OdpovědětVymazat
  3. Mám zkušenost pouze s domácí mastí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám také zkušenosti jen s domácí mastí.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé...to je super článek. Já jsem kdysi zkoušela konopný olej na pleť, sestřička teď zkouší ten krém na beďary. Mám ale pocit, že čistý konopný olej pomáhá nejvíc. A teď jsem koupila i konopná semínka na papání:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Jelikož pracuju v lékárně, tak vím, že tam tyhle výrobky celkem jdou :) a i já s nimi mám dobrou zkušenost, hlavně na opary a akné :)

    OdpovědětVymazat
  7. mamina používá tuhle mast po zlomení nohy a vychvaluje ji :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já s touto kosmetikou žádnou osobní zkušenost nemám, ale reakce slyším jen pozitivní. Tyčinka na akné mě asi zaujala nejvíc, protože účinky, které popisuješ, jsou vážně skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mala som balzam na pery a bol skvelý :) taký zelený. haha.

    OdpovědětVymazat
  10. celkem mě zaujala ta tyčinka na akné:)

    OdpovědětVymazat
  11. Já s takovými výrobky žádné zkušenosti nemám, ale tu tyčinku na akné bych vyzkoušela! Hezký článek!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Zní to zajímavě. Mě většinou všechno, na čem je obrázek trávy odpuzuje.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  13. No zatím jsem to nepotřebovala, ale vím, že doma máme tu termolku :)

    OdpovědětVymazat
  14. Používám na opary sérum z konopného oleje hřebíčku a arniky. Na dohojení strupu výborné!

    OdpovědětVymazat
  15. Nejvíc mě zaujalo to na akné, asi koupím :)
    Díky za recenzi

    OdpovědětVymazat
  16. Já osobně s konopím mám jen samé dobré zkušenosti ať už v podobě mastičky co teď zrovna doma mám a to Konopnou mast forte (swiss quality) a nemohu si ji vynachválit. Pomůže mi na opary, stroupky mažu si ji někdy i když mám sušší pleť. V bio potravinách si pak kupuji i konopná semínka a přidávám si je třeba do salátu :)

    OdpovědětVymazat
  17. Podle mně je to věc názoru - o tom obočí .. někomu husté sluší .. ale někomu třeba ne

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám tu aknestop tycinku, ale od jiné značky, kazdopádné je také super

    OdpovědětVymazat
  19. dlho som výrobky s konope obchádzala, ale teraz vidím, že to bola obrovská chyba :)

    OdpovědětVymazat
  20. Jsem tak vděčný Elisa Sawyer za poskytování mě konopný olej tady v České republice. Byl jsem diagnostikovat rakovinu prsu před 2 lety a od té doby jsem udělal hodně Chemo a radiační které mi pomohou, ale jen poškozený svůj imunitní systém a činí je slabá a bezmocná. Přišel jsem přes slzy Phoenix a já jsem četl o konopný olej hodně a viděl, že jsem mohl mi poskytnout Konopný olej je zde stát, kontaktoval jsem ho na: ericolivermedicalservice@hotmail.ca pro zadávání zakázek tohoto léku, k mému překvapit léky bylo pořízeno a dodáno do 48 hodin a já jsem byl na léčení za poslední 3 měsíce. Jsem teď tady, aby svědčil, že nejsem víc rakovinou, mám zkušenosti celkovou transformaci v mém zdravotnictví se Rick Simpson Konopí služby oleje. všech pacientů s karcinomem, kteří žijí v České republice a na jiné oblasti země, dostat své konopný olej z ericolivermedicalservice@hotmail.ca,
    Elisa Sawyer

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe