BRAMBOROVÉ SOUDKY

19:05

Dlouho se tady na blogu neobjevil žádný recept, a jelikož jsem si dnes konečně po dlouhé době udělala čas na to, abych něco dobrého uvařila, je ta správná příležitost předstit Vám recept na dobrou teplou večeři.

Co budeme potřebovat:
  • brambory,
  • cibuli,
  • 3 stroužky česneku,
  • fazole v konzervě,
  • rajčatový protlak,
  • olej,
  • sůl,
  • koření (oregano, bazalka, paprika, pepř)

 

Brambory pečlivě očistíme a vydlabeme lžičkou, jde to špatně, ale dá se to :-). Vydlabané bramborky vložíme do pekáčku, potřeme olejem (uvnitř i vně) a necháme dvacet minut péct při 180 stupních (horkovzdušná trouba). Mezitím si na pánvi osmahneme cibulku a nahrubo nakrájený česnek. Když je cibulka nazlátlá vložíme do pánve fazole a rajčatový protlak. Směs necháme pořádně prohřát a dle potřeby osolíme a okořeníme (já používám ráda směs Mix for Steak, kterou jsem si přivezla ze Santorini, tuto směs koření můžete nahradit směsí červené papriky, oregana, bazalky a pepře, nebo vlastním oblíbeným kořením). 



Připravenou směsí naplníme brambory. Zbytek směsi dáme do pekáčku k bramborám a pečeme 50 minut. Přeju dobrou chuť.

 



You Might Also Like

22 komentářů

  1. Hmmm, hodně zvláštní jídlo, ale vypadá to skvěle ;) Moc se líbí to vydlabávání brambor.

    OdpovědětVymazat
  2. fíha tak toto vyzerá naozaj skvele-super inšpirácia zbiehajú sa mi slinky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam,brambory i fazole mámhrozně ráda :-)
    Lana

    OdpovědětVymazat
  4. Markét, to vypadá výborně! Fazolky s bramborami a cibulkou, to musí být žračka!

    OdpovědětVymazat
  5. Mňam, vyzerá to veľmi chutne. Určiete niekedy skúsim. Výbprný článok.

    OdpovědětVymazat
  6. fíha vyzerá to maximálne chutne určite to vyskúšam :) a ďakujem veľmi pekne :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to výborně, ale bouhžel mi fazole nechutnají :D Každopadně bych to nahradila něčím jiným, díky za recept :)

    OdpovědětVymazat
  8. Achjo, kdybych si to přečetla ráno, tak dneska můžeme mít takovou výbornou véču:) Dlouho jsem nedělala jídlo bez masa, díky za tipa, tohle určitě vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak brambory bych mohla jíst pořád a to na milion způsobu :-)
    justbeyourselfbypetra.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. To vypadá nádherně! Vpodstatě jsou to jen zapečené brambory, ale takhle jsem to ještě nikdy neviděla... Tohle bych se nebála podávat hostům, takže díky za tip!:) Veronika

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to krásně. Díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  12. mňam to vypadá vážně dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jo to vypadá výborně!Díky skvělým fotkám bych to mohla zvládnout i já:-D Někdy určitě vyzkouším, díky za recept:)

    OdpovědětVymazat
  14. nami nami! už je to v kuchařce!

    a zvu tě na svou GA!
    http://silvie-art.blogspot.cz/p/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  15. Exсellent site. Plenty of hеlpful
    info here. I am sending it to a few ρals anѕ аdditіonаlly sharing in
    deliсіouѕ. And cеrtainly,
    thank you іn your effоrt!
    Here is my weblog Via auction

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadá to opravdu dobře, určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  17. jé, to vypadá skvěle. Všechny uvedené suroviny miluju. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  18. Úplně se mi sbíhají sliny. A že mám doma ještě brambory vcelku v kondici a s pěknou slupkou, tak ráda vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  19. tohle vypadá naprosto úžasně!!!! musím to vyzkoušet!

    vacantfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe