MŮJ MALÝ ZÁZRAK (MY LITTLE MIRACLE)

13:05

Taky se Vám už někdy stalo, že jste si koupili nějaký kosmetický přípravek, který Vás natolik uchvátil, že se každý den těšíte na to až příjde ta správná chvíle na jeho použití? ... Ano, uznávám, že to může znít  dosti divně, a kdybych podobný článek, který teď píšu, četla někdy dříve od někoho jiného, možná bych se nad ním pousmála a nebo si jen řekla, že ta holka musí být snad úplně ujetá a její blog už nikdy nenavštívila :-D... Nepatřím mezi ty ženy, které by používali přehnané množství kosmetických výrobků a v koupelně trávili nesčetné minuty času. Vždycky jsem si vystačila pouze s odličovacím mlékem, jedním krémem na obličej, podkladovým krémem a řasenkou. Ale ač si to člověk uvědomuje nebo ne, hodiny učení, starosti se zkouškama, se spřízněnou duší, která není vždy dokonale spřízněná s tou vaší, práce a únava se na té pleti chtě nechtě ukáží.

Vždycky jsem se hrozně divila tomu, že  moje maminka vypadá i ve 40ti nádherně. Nemá prakticky žádné vrásky a má krásně hladkou pleť, na kterou by si ani ve svém věku nemusela plácat make-up. Teď už vím, že je to péčí, kterou své pleti už od mala dopřávala a když vidím jak se jí tato péče vyplatila (protože i v 50ti je to opravdová kočka) rozhodla jsem se dopřát kvalitní péči i svému obličeji.


KONEČNĚ SE TEDY DOSTÁVÁME K JÁDRU ČLÁNKU :-)... Brzo mi bude 25 let a nepřetržité studium se na mě podepisuje jak malými vráskami pod očima, tak i nezdravě vypadající pletí s občasným akné, které v době zkouškového dosahuje neúnosných rozměrů :-(. Jelikož mám hodně citlivou pleť, málo který kosmetický výrobek mi doopravdy sedí. Buď mi pleť neuvěřitelně vysušuje, přemašťuje nebo jí prostě nějakým jiným způsobem absolutně nesedí. Vyzkoušela jsem mnoho krémů a velice často se mi stávalo, že jsem krém koupila a po pár použití musela přestat používat, rozhodla jsem se tedy přestat nesmyslně utrácet za nepoužitelné výrobky a spolu s maminkou oběhala pár drogérií, ve kterých jsme obdrželi vzorečky různých krémů. Vyzkoušela jsem asi 12 krémů a nakonec vybrala krém INOSITOL Végetal od Yves Rocher. Byl to krém, který mi seděl ze všech nejvíce a díky tomu že sliboval zázraky už po třech použitích, rozhodla jsem se tedy pro něj :-). Krém jsem přidala do dopisu Ježíškovi a pod stromečkem našla celou sadu včetně odličovací a pleťové vody z řady bio výrobků YR.

Sada INOSITOL Végetal obsahovala denní krém, noční krém a krém na okolí očí. Tato řada je určena pro ženy od 25 let a jedná se o řadu pečující o první vrásky :-). Dále jsem dostala odličovací vodu 3 v 1, která odličuje jak obličej, tak i oči a rty, a pleťovou vodu, oboje z řady s výtažkem z Madagaskarského čaje… Krém sliboval účinky už po pár použitích, čemuž jsem samozřejmě nevěřila a pak se divila, když ty účinky byly opravdu vidět :-)… Krém mi opravdu pomohl, vždycky jsem kamarádkám záviděla jejich broskvovou pleť a teď ji mám taky,  JUCHŮ. Nevím jestli to bylo jen krémy,  protože používám všech 5 přípravků současně, ale pleť se mi krásně vyhladila, zatáhli se mi póry a pleť celkově vypadá zdravěji… Další účinek, který výrazně pociťuji je, že zkouškové mám za sebou a celé jsem ho zvládla prakticky bez akné :-).


Protože toto není kosmetický blog, ale blog spíše o módě, nedávám sem každý výrobek, který mi přijde dobrý, ale jen výrobky, které mě opravdu přesvědčili o své kvalitě a že jsou opravdobým pomocníkem v péči o pleť. Tyhle výrobky považuji za malý zázrak a stala jsem se na nich natolik psychicky závislá, že si myslím, že byste je měli vyzkoušet i vy, protože co je dobré pro mě je dobré i pro vás.

You Might Also Like

31 komentářů

  1. Díky za doporučení. Je fakt, že pokud člověk používá více výrobků jedné řady, nebo aspoň značky, tak je to znát :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto souhlasím, já jsem měla ten denní krém a byl super, ten noční plánuju taky vyzkoušet:-) M.

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. díky za tip,určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  4. inositol je nejaký vitamín, nie? no ale toto by sa mi tiež zišlo.. s touto značkou nemám ešte žiadne skúsenosti, ale celkom si ma presvedčila. tiež vyzerám počas skúškového ako pubertiačka :) ale množstvo výrobkov mi žiaľ zároveň hrozne vysušuje pokožku, hoci je zmiešaná :-/

    OdpovědětVymazat
  5. Já abych řekla pravdu, tak na obličej používám jenom pár věcí.. protože se ani nemaluju, a také možná, že mi "teprv" je 14. Možná v budoucnu to bude jiný :D Takže se mi článek určitě bude hodit :)

    OdpovědětVymazat
  6. s kosmetikou yves rocher jsem spokojená, mám taky svoje oblíbený kousky, nejvíce mi vyhovuje čistící pěna "hydra specefic" - smyje dokonale make-up a naprosto skvěle se snáší s citlivýma očima, po řasence ani památky, je super, doporučuju vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Yves Rocher je skvělá značka, moc díky za tip Markét, mě je 25, a tak je to ideální řada pro mne...myslím, že se hned zítra skočím na tuto péči mrknout do obchodu :-)

    Taky jsem ti chtěla moc poděkovat za tvůj nedávný tip na Baden Baden pokojovou vůni od Oriflame. Koupila jsem si difuzér a mám ho v ložnici na komodě...pokaždé když do pokoje vejdu, připadám si jako v pohádce plné čokolády a sladkostí, mňááám! Místnost krásně provoněl, škoda jem, že to byla limitka a už ji v nabídce mít nebudou, nechápu, proč úspěšné výrobky stahují...já Oriflame ani Avon nesleduji, takže je super, že jsem mohla u tebe na tento super výrobek narazit a inspirovat se k jeho koupi. Mimoto jsem si k Baden Baden pořídila i klasický Oriflame zázračný kalíšek- měla jsem kdysi ten obyč, pak karamel a tentokrát jsem si vzala čokoládu a je fakt epesní, doporučuju! ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle si přečtu za 7 let :D Možná. Až to bude aktuální, zatím nic takového nepotřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  9. vypadá to skvěle, vychvaluješ to až do nebe ;) :D vážně pěkný článek ;) s kosmetikou této značky moc zkušenosti nemám, ale chystám se to napravit ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ďakujem za radu! určite sa idem pozrieť po tejto kozmetinke :)

    OdpovědětVymazat
  11. Maminka meho pritele o plet pecuje od malicka a opravdu se to vyplati, je ji skoro 60 a ma nadhernou plet, nejen na obliceji. jo, ale jeji drasticky tip je sprchovat se jen studenou vodou :DD dusledne to dodrzuje a maserky se vzdy nad jeji kuzi rozplyvaji :D
    jinak Yves Rocher mam taky rada:)

    OdpovědětVymazat
  12. YR - nieco milujem, nieco neznasam. Mam obcas pocit, ze su nevyvazeni. A ten krem vyzera dobre. kolko taka sranda stoji?

    http://saschanitra.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá to zajímavě ;-) Ale ono také záleží například na genech - má babička i mamča mají nádhernou pleť a to se o ní starají opravdu minimálně. Babička si jí namaže maximálně indulonou nebo niveou a mamča sice mívá dražší krémy a několikrát do roka zajde za kosmetičkou, ale když dojdou, klidně si obličej maže tělovým mlékem, co má zrovna po ruce :-D Všemožné čistící serepetičky odmítají a vrtí hlavou nad mou sbírkou. Já bohužel nedědila, takže stále hledám, co na tu mou obličejovou katastrofu konečně zabere. Díky za tip, YR jsem ještě nezkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
  14. I já jsem si před nějakou dobou zamiloval jeden přípravek-konkrétně to byl olej do koupele od Chanelu.Sice o trochu dražší,ale protože stačí jen kapka tak dlouho vydrží a je naprosto báječný.Uchvátil mě a nemůžu si ho vynachválit.Cítím se po koupeli jako v sedmém nebi. :-)

    www.czechblondyn-blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Určitě to záleží na péči, ale taky na genech. To se někdy nedá ovlivnit ani nejlepší péčí :-) každopádně určité péče je potřeba :)

    OdpovědětVymazat
  16. i já mám velké problémy s pletí, mě moc pomáhá péče od Ryoru - řada Aknestop. Tyhle přípravky jsem si nedávno velmi oblíbila a staly se nedílnou součástí mé poličky v koupelně. :)

    YR je asi velmi kvalitní, slyším na něj samou chválu. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem dříve od Yves Rocher používala hodně věcí, jelikož jsem tam nějakou dobu také pracovala. Rozhodně bych neřekla, že řada Inositol je od 25 let, ale pokud Ti vyhovuje, tak proč ne. Každopádně z řady Bio mám micelárku (byla jako dárek k nákupu) a moc mi nevyhovuje. Na to, že je to bio výrobek a já nemám přehnaně citlivou pleť, tak mi po ní trochu pálí obličej. Co má ale YR super je korektor z řady Couleur Nature, tělovou kosmetiku a toaletku Flower Party. :)
    A navíc to,jakou má člověk je pleť, je dáno v větší části geneticky, ale to neznamená, že by se péče o niměla zanedbávat. :)

    OdpovědětVymazat
  18. I já chci broskvovou pleť: )
    á se obávám že mě už nepomůže nic ..

    OdpovědětVymazat
  19. Ono o bývá nejlepší, vyzkoušet, co ti vlastně sedí a pak si to koupit. Já bohužel stále testuji, tak snad se to někdy vyplatí. Jinak, moc hezký článek, takové mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tyhle články mám strašně moc ráda! :-)

    OdpovědětVymazat
  21. super článok,aj keď ja ešte niečo takéto nepotrebujem:-DD

    OdpovědětVymazat
  22. Ten pocit přesně znám XD
    http://curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky. Pokaždé o zkouškovém vypadám hrozně, nejen pleť, ale i vlasy a hlavně nehty...poslední asi dva roky jsem si oblíbila kosmetiku doliva a nemůžu si ji vynachválit..
      http://boualexa.blogspot.com/

      Vymazat
  23. Nina: Ano Inositol je vitamín, je to vitamín B a je obsažen například v grapefruitech nebo celozrném pečivu :-)

    Sandra Maison de plaisance: Sadu určitě vyzkoušej, myslím že pro nás 25leté je to skvělá péče.
    A jsem moc ráda že se ti difuzér líbí, já jsem z něj byla taky úplně nadšená a koukám že pocity máme úplně stejný, taky si připadám jak v čokoládovém ráji a stejně jako tebe i mě štve že už v nabídce není, boužel jsem ho asi před týdnem dopatlala a už se mi po něm začíná stýskat :-D.

    Sezka: Cenu si už nepamatuju, protože to kupoval Ježíšek, ale co jsem koukala v obchodě, tak bez slevy lahvičky stály kolem 200,- Kč a krémy 900,- Kč. Ale dájí se sehnat za celkem slušnou cenu ve slevách nebo když mají akce.

    Slečna L.: Akne stop je taky skvělý, používala jsem ho když mi bylo tak 15 let, ale tím že jsem už starší, tak se snažím pleti dopřávat větší péči, přeci jen nechci v padesáti vypadat jak pomeranč.

    Jinak všem děkuji za hezké komentáře, je jasné že takhle kosmetika není pro každého, je to kosmetika určená od 25ti let, takže používat ji v dřívějším věku by byl nejspíš nerozum... Každopádně si stejně jako většina z Vás i já myslím, že je vzhled pleti hodně dán geneticky, ale tím, že já zrovna hezkou pleť nemám a přijde mi, že tato řada mi ji výrazně zlepšila, tak proto Vám ji doporučuji:.-)

    OdpovědětVymazat
  24. If you are going for finest contents like I do, simply pay a quick visit this site all the time because it gives feature contents, thanks
    Also see my website :: reiki classes

    OdpovědětVymazat
  25. Mohla bys prosím napsat i nějaké typy na to jak se zbavit černých teček?...:) jeslti třeba víš o nějakých přípravcích oveřených..:) bylo by to skvělý:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no po pravdě řečeno, já už jsem toho na černé tečk vyzkoušela hodně a nic mi nepomohlo, nebo pomohlo tak na jeden den a druhý den už tam byly zase, ale pokusím se projít drogérie vyberů nějaké doporučené výrobky a pak tu na ně udělám recenzi (viděla bych to tak do měsíce, protože bude chvíli trvat než to vše ozkouším) :-)

      Vymazat
  26. Tak tohle mě tedy opravdu nalákalo! Co je dobré pro Tebe, je dobré i pro mě ;-) (věřím Ti), takže už v pondělí chvátám pro malé kosmetické zázraky dle Tvého typu.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  27. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  28. Asi budu šetřit na novou kosmetiku:) krása:) jen tak dál:)

    www.fitandtasty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe