PRIVATE PANORAMATIC VILA

19:00



Ani snad nedokážu vyjádřit ten pocit, jaký jsem měla, když jsem poprvé vstoupila do naší soukromé vilky, která se měla na několik následujících dní stát naším přechodným domovem. Pokoj dvakrát větší než náš byt, dvě obří vany, postel s nebesy, nepopsatelným výhledem do pralesa a velký soukromý  bazén mi vyhrkly slzy z očí a své dojetí jsem jen těžce skrývala. No jo, jsem jen ženská a někdy se ty city těžce kočírují! Sedla jsem si na terasu a jen tupě zírala do té nekonečné zeleně a poslouchala přírodu. Těch pár dní to bude sakra krátkých!

 
Hotel Hanging gardens of Bali disponuje 44 soukromými vilkami, které jsou zasazeny do tropického ráje v jedinečné harmonii s přírodou. Vilky jsou vystavěny v tradičním indonéském stylu a tak vás snad ani nepřekvapí došková střecha, všudy přítomné dřevo a bambusy. Každá z vilek má svůj soukromý přelivový bazén, který je obklopen exotickými rostlinami. Je jen na vás, zda  upřednostníte vilku s panoramatickým výhledem nebo tu v údolí v blízkosti řeky, obě vám zaručí klid a soukromí.



EN//
When I first came into our private villa, I had a nice feeling. It was our temporary home for the next few days. The room was twice the size of our apartment in Czech republic. There were two giant baths and canopied bed. I will never forget indescribable views of the forest and a large private pool. My tears blurted from my eyes with emotion! I sat on the terrace and just stared into the endless green and listened to nature. The few days it will be damn short!

Hotel Hanging Gardens of Bali have 44 private villa, which are set in a tropical paradise in the unique harmony with nature. Villas are built in traditional indonesian style. They have thatch roof, interior was from wood and  everything was beautiful. Each of the villas has its own private infinity pool, which is surrounded by exotic plants. It's up to you whether to prioritize the villa with panoramic views or here in the valley near the river. Both guarantee you peace and privacy. It is paradise!

 

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Waaau ta vila je geniálna :O :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, to je nádhera! Uzivejte si to! �� A ta prvni fotka je pecka!

    OdpovědětVymazat
  3. To je parádní!! Super fotky!!

    www.italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. It is do beautiful hotel!

    OdpovědětVymazat
  5. Nečudujem sa ti, mne by to vyrazilo dych. Prekrásne miesto :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. Jee Bali, vybavili se mi vzpomínky na naší dovolenou. Miluju jejich ubytování.

    OdpovědětVymazat
  7. To je super, určitě lepší než mnohdy přeplněné hotely

    OdpovědětVymazat
  8. :o Nádhera!!!
    Jsi krásná a máš to všechno hezky rozpracované, fotky uzasne a kvalitni:))
    Odebiram

    http://coffeevee.blogspot.cz/2016/10/podzim.html

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe