OVERAL

19:03


Venku konečně teplo začíná bojovat o svou přízeň, a já tak mohu plnými doušky načerpávat příjemnou atmosféru nadcházejícího jara. Jak moc mi toto období chybělo! Letošní zima byla dosti nevyzpytatelná. V únoru si hrála na Apríl a řešit tak otázku toho, co zítra na sebe bylo sázkou do loterie.  Jsem ráda, že se počasí začíná měnit k lepšímu a já už věřím v lepší (jarní) zítřky!


Teploty šplhající nad 15°C mi umožňují opět nosit své oblíbené kousky a konečně se nemusím nebát odložit tak moc nudné kalhoty. Přesně tak tomu bylo i dnes. Opět jsem mohla obléci overal pouze s lehkým kabátkem a vyrazit do práce bez obav z toho, jaké počasí mě odpoledne potrestá.

Tyto fotky jsme fotily s mojí oblíbenkyní Bárou. Venku bylo krásně teplo a já si při pohledu na tyto fotky jen spokojeně chrochtám, že ten studený chlad je už definitivně pryč!


The weather in Czech republic was this winter very unpredictable! I didn ´t know what to wear next day because one day was hot with sun and to other day was cold and snowy. Now changeable weather has passed and i am happy that days looks like to spring.

This photos we took with Bára. It was nice weather and i was wear this jumsuit like today because temperature is over 15 °C again. I love it.


You Might Also Like

6 komentářů

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe