MILOVANÝ CARDIGAN

20:01

 
Určitě to znáte, procházíte se obchodem s oblečením, a aniž byste původně měli v plánu cokoliv kupovat, stejně se najde nějaký ten kousek, který vás osloví a vy si ho s největší pravděpodobností ponesete domů. I u mě to tak chodí, a proto se zásadně "jen tak" obchody neprocházím! Bohužel ne vždy je mé přesvědčení natolik silné abych ho dodržela.

Při nedávné návštěvě Budapešti nám zbylo trochu nevyužitého času a my se ho rozhodli strávit v Zaře. Zaru mám ráda. Vždy tam najdu spoustu skvělých kousků a tak jak už to tak bývá, stačila jen chvíle nezávazného procházení stojanů a narazila jsem na velký teplý cardigan, který mě hned na první pohled bouchl do očí. Zprvu jsem trochu váhala nad jeho pořízením, ale nutkání koupit ho bylo natolik silné, že jsem si ho po pár minutách nesla pyšně k pokladně. 

Po příjezdu domů do Liberce, mrzlo jak když praští, a tak jsem cardigan oblékla hned při první příležitosti. Již na první obléknutí se stal jedním z mých nejoblíbenějších kousků a já jen musím dávat pozor na to, abych i přes jeho nesporné výhody, nosila také něco jiného.


Sometimes I go to the shop only for look at what is new. I wouldn't buy anything but always there is something that i like and I must buy it. Same situation was hapend when I was in Budapest. In Zara I saw very nice Cardigan. I was fall in love with this sweater and I must buy it. When we came back to do the Czech republic there was very cold and the cardigan became to my favorite kind of clother.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Vypadá vážně hřejivě a hlavně je to univerzální kousek :).

    OdpovědětVymazat
  2. Cardigan je krásny :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Kardigány milujem ♥ Tento tvoj je nesmierne nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten je krásny a aj skvelo nafotený ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Mám rada nakupovanie v Zare, vždy si dokážem niečo vybrať.
    Cardigan vyzerá pekne, som zvedavá na outfit s ním :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe