ZABALENO

20:53

 
Napečeno! Uklizeno! Zabaleno! Vánoce mohou opět přijít! Hurá! I letos mohu prohlásit, že jsem nad nimi zase zvítězila. Tentokrát to byl tedy obzvlášť těžký úkol. Prosinec, který se díky několika nečekaným událostem stal v naší rodině dosti kalamitním měsícem, nás nenechal ani chvíli v klidu a všechny, obvykle snadné činnosti, udělal rázem mnohem těžší než obvykle.

Vše začalo nabouraným autem rodičů, kteří se během vánočních nákupů stali z minuty na minutu naprosto imobilní. Pár dní na to následovala má mnoho týdenní zdravotní indispozice a vše završil mamky podvrknutý kotník. Z nás, hlavních aktérů Vánoc, se tak rázem stali lazaři a Vánoce tak zůstaly viset na dvou mužích, taťkovi a manželovi. Dokážete si tuto situaci představit? Přijde mi, že si ti naši muži doposud mysleli, že Vánoce nosí Ježíšek a přijdou do bytu tak nějak samy. Napečeno jsem měla naštěstí ještě před odchodem do nemocnice, ale s nakoupenými dárky a vlastně i celkovou přípravou Vánoc to už bylo horší. Vše jsme však společnými silami zvládli a i přesto, že jsem stále ještě izolovaná doma a pohyb mi dělá obtíže, završila jsem vánoční přípravy balením dárků, vždyť zítra už je Štědrý den!

 
Díky tomu, že mi zdraví neumožnilo žádné nákupy, musela jsem si vystačit s nakupováním z domova a s vysíláním manžela na nákupy do našeho velkoměsta. Myslím, že je normální při velkých vánočních nákupech na něco zapomenout a ani mě se tato skutečnost nevyhnula. Tentokrát padl černý Petr na balicí papír. Ještě, že mám doma tolik různých produktů na vlastní tvorbu. 
 
Pokud i vy jste hlava děravá, třeba vám pomůže jako inspirace těchto pár fotek, kdy jsem na zabalení dárků použila starý papír na balení poštovních balíků, tiskátka, pytlovinu a různé stuhy, které jsem nastřádala během roku. Zjistila jsem, že se starými razítky se dá udělat hodně parády. 
Největší práci mi vždy dají neforemné dárky jako například alkoholické lahve. Pokud je nechcete pouze strčit do papírové tašky, zkuste vytvořit soba jako já. Soby tvořím již několikátý rok a vždy mají úspěch. Přeji pěkné tvoření a pohodové svátky!

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Hezky jsi dárky zabalila :) Tak krásné Vánoce

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to balení se ti moc povedlo! Kam se hrabe moje balení obyčejným papírem z obchodu a omotáním stuhou... a ten sob je naprosto skvělej!
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou vážně skvělé fotky!:)
    http://wholemyshiningworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tohle balení je opravdu nádherné, já se s tím nikdy neštvu a zabalím to obyčejně do balícího papíru, i když bych si s tím chtěla vyhrát, ale nemám na to nervy a čas. Tak třeba příští rok!:D
    Pinki Claire

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je krasny zpusob baleni darku :)

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    FB Page

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, zabaleno jsi měla moc krásně, asi by se mi balíček ani nechtěl rozbalit :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Markétko, děkuji za návštěvu,moc jsi mě potěšila...U Tebe je inapirace tolik,že se nestačím divit co vše zvládneš a s jakou elegancí!!!Také ti přeji jen to nej,zdraví i úspěch který si beze sporu zasloužíš....Zdraví Dája

    OdpovědětVymazat
  8. Naozaj veľmi pekne zabalené darčeky. Páči sa mi, že si každý obal ozdobila ešte mašličkou, čo celkovému vzhľadu dodalo šmrnc a darček tak oživilo

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne zabalené, kiežby som ja vedela takto baliť. :) Máš môj obdiv, hh.
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe