PÁRTY JACK DANIEL´S

19:00


Už jako malá jsem měla ráda nejrůznější tématické oslavy a ani s přibývajícím věkem mě tento můj zájem neopustil. Každý rok na své narozeniny pořádám Halloweenskou oslavu a i mimo období svých narozenin se snažím najít příležitost pro uspořádání párty na nejrůznější téma. Těmito příležitostmi jsou nejen moje nebo manželovi narozeniny, ale mnohdy i návraty z poznávacích dovolených. Tentokrát slavit narozeniny manžel, a díky tomu, že jeho oblíbeným párty nápojem je whisky Jack Daniel´s, nemusela jsem nad tématem dlouho přemýšlet.


Výzdobu jsem pojala v rustikálním stylu, který podle mě k whisky jednoznačně patří. Díky manželovi se mi podařilo sehnat starou cívku od elektrických kabelů, kterou jsem využila jako whisky bar a několik palet, ze kterých jsem poskládala rautové stoly. 

Na raut jsem volila takové pochutiny, které se ke konzumaci whisky chuťové hodí a zároveň mi zaberou na přípravu jen tolik času, kolik mohu před přichystáním párty obětovat.


Základem slaného rautu byly pikantní špenátové taštičky, párky v těstíčku, švestky ve slanině a obložené mísy. Do sladkého rautu jsem napekla narozeninový dort, čokoládové cupcakes s whisky krémem a připravila čokoládovou pěnu s piškotem namočeným v Jackovi. Jako hlavní chod jsme podávali na ohni grilovaná kuřata a v nočních hodinách domácí hamburgery s whisky omáčkou. 


K pití jsme nakoupili whisky Jack Daniel´s jak v originálním složení, tak i v jeho medové verzi. Né všichni whiskey pijí a tak nechyběl ani sud s pivem, víno a koktejly (Mochito, koktejl Jack Daniel´s, Beton) a domácí limonády.



Aby párty tématicky ladila, sháněla jsem během roku nejrůznější předměty s motivem značky Jack Daniel´s. Na internetu jsem koupila několik plechových Jack Daniel´s destiček, které jsem současně využila i jako dárek pro manžela. Naaranžovala jsem je na různá místa zahrady tak, aby byla během párty dobře na očích a přidala k nim další různé předměty, které doladily atmosféru Jack Daniel´s párty. Prozkoumala jsem půdu a našla spoustu využitelných věcí, jako například dalekohled, staré proutěné koše, demižony a staré zednické štafle. 


Cívku, kterou jsem využila jako whisky bar, jsem postavila doprostřed zahrady. Do jejího středu jsme s manželem natloukli tyč a z této tyče natahali provázky k plotu a okapům domu. Provázky jsem pak využila jako girlandu z ubrouskových koulí a nakoupených balonků. Místo konající se garden párty tak nebylo potřeba více zdobit.

  
Po hospodách jsem posháněla dopité lahve od whisky Jack Daniel´s a využila je jako vázy a svícny. Měla jsem také velké štěstí, že moje sestřenice zrovna pracuje jako baristka v hospodě a tak mi přivezla skvělou girlandu Happy birthday Jack a další Jack Daniel´s propriety.


Zábava je pokaždé jasná, odpoledne si kluci zahrají na zahradě fotbal a holky pétanque a jen co se setmí, následuje karaoke, kterému se sice zprvu každý vyhýbá, ale ti co se mu vyhýbají nejvíc, pak od mikrofonu nemůžeme odtrhnout a tak karaoke bývá vždy zlatým hřebem večera. Tuto párty jsme spojili i s promítáním naší jarní cesty po Novém Zélandu a tak nechyběla ani dekorace ve formě malé výstavy fotek z cesty.

Baví mě pořádat párty, ráda přemýšlím nad tématy a dekoracemi, které mohu pro dané téma připravit. Ráda také vařím a peču a při těchto párty se mohu vyřádit ve všech svých zálibách. Když pak hosté pochválí moji práci, je to pro mě největší dar, který mi k narozeninám mohou dát. Už teď se těším na další příležitost k uspořádání oslavy.

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Určite to bola super oslava :D nádherné fotky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to musela být skvělá párty! Skvěle připraveno!

    OdpovědětVymazat
  3. Dost dobré! :) Opravdu stylová party, manžel musel být nadšený! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. Párty se manželovi líbila, byl to prý nejlepší z dárků.

      Vymazat
  4. Ty jo Market, otevri si na to agenturu!:-) fakt parada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. No určitě by mě něco takového bavilo, nemyslím si však, že je reálné mít takovou agenturu. Myslím, že bych neměla klientelu :-).

      Vymazat
  5. Ty palety, cupcaky a miniatury lahviček..parádní nápad a opět skvělá akce =). Nechceš si na to zařídit agenturu? ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem ráda že se fotky líbí. Ráda takové párty pořádám, třeba se tím jednou živit budu. To je ve hvězdách :-).

      Vymazat
  6. Tééda!! Mala si to dokonale zladené, nechápem, ako si to dokázala všetko zohnať... Dalo to určite veľa práce a výsledok bol skvelý:) Tiež ma bavia takéto kreatívne veci a organizovanie akcií, ale toto je už fakt vyšší level:) Si naozaj šikovná:)) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za chválu. To že uspořádám tuto oslavu jsem měla naplánované dlouho, takže na sehnání veškerých propriet jsem měla čas.

      Vymazat
  7. Múžu poradit. Teď cez léto zkuste Grilování s Jack Daniel's. Poradím BBQ sauce z tesca nebo si jí mužete zkusit sami uvařit. Postup je jednoduchý:
    1 šálek tmavě hnědého cukru
    1/2 šálku Jack Daniels Honey (http://www.svetnapojov.sk/34-jack-daniels)
    1/2 šálku sojové omáčky
    1/2 šálku kečupu (s co nejvíce rajčaty)
    1 lžíce Tabasca (nebo jiná pálivá omáčka, pokud nechcete pálivé – nepřidávejte)
    1 lžíce jablečného octa
    2 lžičky šťávy ze smažené slaniny
    1 lžička instantní kávy
    2 lžičky česnekového prášku (nebo nadrcený stroužek česneku)
    1 lžička cibulového prášku (nebo co nejmenší kostičky cibule – množství dle potřeby)
    1 lžička uzené papriky
    Špetka chilli koření
    Špetka kajenského pepře

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za krásné komentáře všem.

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý fotky! :)
    http://fashionsauna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe