JEDNODUŠE S PRUHY

19:22


Pruhy vládnou módnímu světu. Je to jednoduchý vzor, který se dá zkombinovat jak do formální tak neformální varianty a pokud si s ním trochu pohrajeme, dokáže i lichotivě zvýraznit křivky a zakrýt nedokonalosti postavy. Bohužel to funguje i naopak. 

To, že tento vzor prostě frčí jsem si ostatně uvědomila i tento týden v práci, když jsem s pruhovaným trikem nakráčela do kanceláře, kde se prsily další tři mé kolegyně v obdobném modelu. To jsem se krásně shodly. 

 

Pruhy se do módy vrací každou chvíli, i přesto jsem však v šatníku krom lehkého svetříku nic pruhovaného neměla. Tuto skutečnost jsem rázem prolomila při podzimních nákupech a šatník od té doby obohatila 5ti pruhovanými kousky. Prvenství drží klasické upnuté pruhované triko, které jsem pořídila v Zaře. Bylo to první triko po dlouhé době, ve kterém jsem se cítila dobře. Triko mě natolik oslovilo, že jsem při další návštěvě Zary koupila ještě jedno a to ve variantě s delším rukávem. Od té doby se mi ve skříni sešla 4 pruhovaná Zarácká trika a jedna pruhovaná mikina. Pruhy mě prostě oslovily.

Mám ráda tento jednoduchý styl, kdy si jen k džínů mohu vzít upnuté triko a model jen ozvláštnit výraznými botkami na podpatku. V takových outfitech se cítím nejlépe a to je pro mě při každodenním oblékání to nejdůležitější.


S Bárou jsme opět fotily v krásném prostředí u Severočeského muzea. Je tam malý městský parčík a zákoutí muzea jsou tu velmi fotogenická. V muzeu zrovna probíhala svatba a já si vzpomněla, jak strašně ten čas letí. Vzpomněla jsem si na to, jak dlouho už jsme s manželem spolu a jak je to fajn někoho milovat.

 

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Souhlasím s Tebou, Markét, v jednoduchosti je síla. Já ani nevím proč, ale proužky ve mě evokují Francii, snad právě tou jednoduchostí a elegancí.
    Kabelka je nádherná, zaujala mě hned na první fotce. Opravdu nadčasová a univerzální. A fotky jsou nádherné, mají atmosféru:)

    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  2. Perfekny outfit, a mas uzasny blog, len tak dalej! :)

    Môj BLOG /KLIK/

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak to se mi hodne libi tvuj outfit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Prostě kočka, zvu tě k soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovědětVymazat
  5. Jednoduše s pruhy a jak Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. great post :) have a nice Sunday:)

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. veľmi pekný outfit! :) všetko je super zladené :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kabelku bych ti hned ukradla! :)))

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to sluší! Já na pruhy nedám dopustit. Vždycky byly a vždycky budou super. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný outfit, miluji pruhovaná trička! :D :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta kabelka je skvělá! <3 Strašně se mi líbí :)
    http://fashionsauna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe