KÁRL V KOULI

17:20

Každý z nás má určitě nějakou sbírků předmětů. Většina žen sbírá naušnice, za dob našich rodičů se sbíraly céčka, děděčkové sbíraly známky a znám i ženy, které sbírají shower gely :-). Předmětů ke sbírání je opravdu mnoho... 

Nevím proč, ale já jsem si ke sbírání, podle mojich rodičů, našla tu nejkýčovitější věc co snad může existovat :-D. Mým předmětem sbírání se stala před několika lety sněžítka... Možná vypadají kýčovitě, ale určitě se i mezi Vámi najde někdo koho uklidní zatřepání sněžítkem a koukání na umělý sníh či třpytky padají na jeho dno. Já to tak rozhodně mám.

 

Možná jste už slyšeli o limitované edici Karl Lagerfeld pur Sephora. Tato limitka vyběhla v Sephoře někdy během podzimu 2011 a jelikož neobsahovala až tak zajímavé předměty a předměty které zas na druhou stranu zajímavé byly, byly předražené, dlouho v těchto obchodech ležela v regálech. Sephora si nejspíše uvědomila, že kolekce nejde příliš na dračku a tak výrobky zlevnila o 50 %, čímž se stala mnohem dostupnější i nám obyčejným lidem :-)... Limitka obsahovala například oční stíny, laky na nehty, kosmetickou taštičku a sněžítko. Právě danému sněžítku jsem neodolala a proto Vám ho tady dnes ukážu,  třeba tak někoho nalákám na taky jeho koupi.
 

A jaké předměty sbíráte vy? .... Také máte rádi sněžítka?

You Might Also Like

21 komentářů

  1. Já osobně sbírám rolničky, nevím ani jak to vzniklo ale už jich mám docela dost :) Jinak sněžítko nevlastním, ale tohle vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jen tak pro zajímavost,kolik to sněžítko původně stálo? Jestli to není tajný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím přesně jaká byla původní cena, ale bylo to něco přes 800,- Kč

      Vymazat
  3. tohle sněžítko je nejkrásnější! ♥ i love Karl Ladgerfeld! :D musím do Sephory! :)

    OdpovědětVymazat
  4. občas mi přijde, že sbírám oblečení, jenže pak když přijdu na to, že nemám co na sebe od toho upustím :DD ale opravdu velkou sbírku mám čehokoliv na čem je zobrazena rybička Nemo - i když, v sněžítku mi chybí :))

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný snežítko :) Já sbírám etikety od čokolád :D

    OdpovědětVymazat
  6. ja by som chcela také s nejakým zámkom alebo krajinkou zasneženou ale také pekné som nikde nevidela, toto je pekné tiež by ma zaujímala cena :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem ho za 400 Kč,... potažmo, kupovala mi ho maminka

      Vymazat
  7. Já sbírám vonné svíčky,mám jich doma ve skříňce spoustu a miluju ty okamžiky,chvíle když se můžu posadit s dobrou knihou do křesla a některou z nich si zapálit.Jednu dobu jsem sbírával i ponožky,ale s tím už jsem přestal:D pro někoho zvláštní,ale já měl ve své sbírce spoustu originálních sekáčových i luxusních párů...:-)

    www.czechblondyn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Asi nci nesbírám,ale byly doby kdy jsem sbírala různé pohlednice koní a psů.)...A "Karl v kouli" je ten nejlepší název!

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, to je krásný :) Vždycky se mi hrozně moc líbila sněžítka! :)

    OdpovědětVymazat
  10. nádherný sněžítko :)
    Já jsem jako malá sbírala pohledy psů a koní :D (přesně jako Johanka-k), ještě je mám pořád schované a je jich opravdu hodně :D
    Jinak už nějakou dobu sbírám flakonky od voňavek.. ani nevím jak jsem k tomu přišla. Asi mi bylo líto vyhodit ty krásné lahvičky :D

    OdpovědětVymazat
  11. ja som zbierala céčka!!! 8DDD keď to bolo v móde 8D a doteraz mám obrovskú krabicu pohľadníc! 8P ešte stále uchmatnem nejaké, keď nám dôjdu 8D aj servítky som zbierala 8D ale to už išlo do smetiaka dávno 8D a otec môj známky zbieral, to je dakde u babky odložené ešte 8D

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem jako malá taky sbírala známky a teď sbírám zážitky z cest, to je moje nejmileší :)
    PS: Sněžítka mám taky ráda :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem sbírala ubrousky:D převzala jsem sbírku po mamce,už ani nevim kde skončily

    OdpovědětVymazat
  14. sněžítka sbírám taky !! akorát si je většinou přivážím z cest a zemí kde jsem byla :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jé to je krásný :) Já jsem se vždy snažila něco sbírat ale bylo to většinou nucené, takže jen chvlikové. Ale jo je něco co sbírám, špatných známek ve škole mám velkou sbírku... G.

    OdpovědětVymazat
  16. Já doma žádné nemám, ale miluji to dcerky...jak padají srdíčka dolů. Tohle se mi moc líbí.Kde bych ho sehnala? že bych si udělala radost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají je v Sephoře a radost určitě udělají :-)

      Vymazat
  17. Ahoj Markétko ,sněžítka jsou krásné, kýč to není !Nikdo nemá právo říkat o něčem ,že je to kýč,může řict JEN,že jemu se to nelíbí....Já zbírám kominíčky,ani nevím proč ,Daja

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe