CO JE V KRABICI

20:17


Unaveni po probdělém víkendu plném festivalového veselí jsme se minulou neděli rozhodli nelenit a vyrazili jsme výletit do Prahy. Původně jsme plánovali projít Hrad a jeho okolí, ale nějak se to zvrhlo a já se zasekla hned v prvním obchodu, který mi přišel do cesty. Nápis Slevy na mě mrkal přes výlohu a tomu se prostě nedalo odolat. Výdajové léto mi sice moc nehrálo do karet, ale proč bych si jednou po dlouhé době opět neudělala radost?   


Tentokrát karta padla na sandálky. V šatníku krom letitých římanek nemám jediné a prosluněné léto si o ně vyloženě říkalo. Chtíč jsem tedy omlouvala tím, že sandále tentokrát jednoznačně potřebuji a tím, že jsou ve slevě přeci ještě hodně ušetřím, že? Nějak jsem to manželovi zdůvodnit musela a po pár minutách rozmýšlení, kterou barvu zvolit jsem s blaženým úsměvem odcházela s rudou taškou v ruce.


Botky jsem zvolila v hnědé variantě. Jsou tvořeny z kůže a malé kovové přezky s nenápadným klasickým nápisem Ferragamo. Spolu s malou mašličkou a zlatým kováním na podpatku propojil Ferragamo eleganci s něžností, kterou u něj mám tak ráda.


You Might Also Like

11 komentářů

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe