ELEGANTNÍ DRDOL

18:17


Hezky upravené vlasy jsou základem dobrého vzhledu. To je moje heslo, kterým se snažím řídit. Heslo neheslo, ne vždy však mám po ránu před odchodem do práce čas na to, vymýšlet co si dnes na hlavě vytvořím a někdy jsou i dny, kdy se mi prostě jen nechce nic na hlavě vytvářet. Právě pro takové situace mám v zásobě několik účesů, které mi zaberou jen pár minut. Dnes vám představím další z nich.

Tento drdol mě naučila Gabča, kamarádka z baletu a zároveň autorka mnoha zdejších fotek. Účes je jednoduchý, rychlý a efektní. Jediné co je potřeba mít po ruce je gumička, hřeben a alespoň šest pinetek.

 

Nejprve vlasy pořádně vyčešeme do hladkého culíku a poté si cop pomyslně rozdělíme na několik pramenů. Jednotlivé prameny z culíku postupně ubíráme a po jednom je smotáváme do jakéhosi šneka směrem k sobě. Smotaný šnek připevníme pomocí pinetky k hlavě a stejný proces opakujeme i u zbývajících pramenů. 

 
 

Při tvorbě drdolu většinou využiji šest pinetek. Na závěr stačí drdol lehce přestříkat lakem na vlasy a elegantní drdol je hotov. S tímto drdolem uděláte hodně parády a přitom vám postačí jen pár minut na jeho výrobu.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Drdol je to teda fakt krásný, schválně ho vyzkouším, beztak se mi tak hezky nepovede :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. mňa takýto účes nedávno naučila kamoška.. je to super jednoduché ale neviem prečo som si v minulosti vždy myslela že je za tým kopec roboty :D

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu mi teď chybí moje dlouhé vlasy (už si je nebudu v zimě znovu stříhat, pěkně si je nechám narůst znovu až do pasu :D). Ten drdol vypadá fantasticky... ♥

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá to skvěle, ale asi bych to nezvládla..

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavý tutorial, vypadá to dobře! :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Občas se mi něco podobného podaří udělat, ovšem když se o drdol snažím záměrně, nikdy to nemá takový efekt.

    OdpovědětVymazat

Váš komentář je mi inspirací. Děkuji za každý váš názor

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe